Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Els fans, sense paraules davant el nou 'look' d'Alejandra Rubio

La filla de Terelu Campos ha deixat a tots molt sorpresos

A part de ser la filla de Terelu Campos i la néta de Maria Teresa Campos, Alejandra Rubio és una important 'influencer'. A Instagram té una autèntica legió de seguidors que sempre estan atents al contingut que publica.

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha saltat a la fama per ser qui és. La 'néta de' i 'filla de', així és com molts defineixen a Alejandra Rubio, que amb tan sols 19 anys va irrompre per primer cop a la televisió. La jove va començar la seva trajectòria televisiva en el debat de 'La isla de las tentaciones', on va tenir la seva primera gran disputa amb Kiko Matamoros fins que la filla de Terelu Campos va arribar a abandonar el plató plorant.

A partir d'aquí la vida d'Alejandra va canviar per complet, ja que avui dia és una col·laboradora fixa de 'Viva la vida'. Abans de saltar a la fama, Alejandra era una coneguda 'influencer', terme que molts a hores d'ara el consideren com una professió mentre que altres ho critiquen.

Per aquesta mateixa manera la jove ha estat molt qüestionada per diversos usuaris després de les últimes fotografies que ha publicat, mentre que altres han lloat la seva feina. Actualment, Alejandra té més de 200.000 seguidors, però no només això, sinó que en les seves publicacions acumula molts 'likes' i molts comentaris.

Alejandra Rubio sorprèn amb el seu nou 'look'

La seva última publicació ha generat una onada de comentaris, i és que Alejandra Rubio ha posat amb un 'look' molt peculiar, fins ara mai vist. A jutjar per la imatge, la 'influencer' bé podria ser Rosalia, ja que l'estil s'assembla molt al de la cantant espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de ALX (@alerubioc) el

Els seus seguidors s'han quedat totalment sorpresos per aquest estilisme perquè no és molt habitual veure a la jove amb aquest aspecte i aquests colors tan vius barrejant diferents estils en un sol 'look'.

La gran majoria d'usuaris han comentat que els encanta aquesta mena de xandall, fins i tot alguns li han preguntat on l'ha comprat. «Estàs molt guapa, jo també vull aquest xandall», han dit alguns dels seus fans. No obstant això, també hi ha hagut altres comentaris més crítics sobre aquest peculiar 'look'. «Sembla que portis la roba de l'inrevés», ha comentat una seguidora. «No ets Rosalía», li han comentat també en la publicació.