Miki Núñez en un pla mitjà durant el concert al Cruïlla XXS. 8 de juliol de 2020.

La sorpresa que acaba de donar el català Miki Núñez de la mà de TV3

El jove cantant de Terrassa ho ha confirmat a les xarxes

El català Miki Núñez està d’enhorabona. El representant d’Espanya a Eurovisió en la seva participació a Israel el va catapultar definitivament a la fama després del seu pas per ‘Operación Triunfo 2018'. Tot i que va quedar en sexta posició i Famous va guanyar finalment la seva edició, el català va guanyar-se el cor del públic amb la seva empatia i carisma.

Des de llavors l’hem pogut veure a TV3 com a convidat a programes com ‘El cotxe’ amb Eloi Vila, on ha confessat algunes anècdotes personals i diversos secrets professionals. Ara, dos anys després de trepitjar l'escenari d'Eurovisió, ha arribat l’hora que el jove de Terrassa es posi al capdavant del seu propi programa.

Miki Núñez presentarà un nou programa de TV3

I és que Miki Núñez ha confirmat que ara passarà a ser presentador d’un nou programa de TV3. La cadena llençarà el pròxim 19 d’octubre ‘Cover’, un nou espai de música pensat exclusivament per a les xarxes socials.

El procediment del programa és senzill. ‘Cover’ – que en anglès significa ‘versionar’- buscarà nous talents que cantin els èxits catalans més importants de la història. Així, els participants hauran de versionar temes d’artistes com Nil Moliner, Els Pets, Búhos, Els Amics de les Arts i Suu.

Bases i condicions per participar en el nou format musical català

El jurat també és conegut per al concursant d’ ‘OT’, ja que estarà format per Manu Guix (professor de l’acadèmia de música on va participar Núñez), Elena Gadel (exconcursant d' ‘Operación Triunfo 2’) i Marc Bala (cantant i compositor del grup vilanoví Copa Lotus).

Tots aquells qui vulguin participar hauran de compartir un vídeo amb la seva ‘cover’ des del pròxim dia 8 fins al 18 d’octubre a Youtube o Instagram. Així, hauran d’incorporar l'etiqueta #CoverTV3 seguit del cantant al qual s’està versionant i inscriure’s a la web del programa. El guanyador s’emportarà la quantitat de 10.000 euros i serà escollit per l’audiència.