Imatge d'arxiu d'un termòmetre

Una coneguda presentadora, al límit: «A la meva filla no li baixa la febre»

El coronavirus ha posat en alerta a la família d'una periodista de La Sexta

El coronavirus està causant molts problemes a Espanya. La pandèmia ha assotat d'una manera terrible en aquesta ja denominada segona onada. Per desgràcia les xifres són realment preocupants.

La presentadora Helena Resano ha viscut molt de prop el coronavirus. La periodista ha viscut en pròpia pell la duresa de la malaltia. Al plató de 'Liarla Pardo' s'ha sincerat i ha comptat el drama familiar pel qual ha passat.

Resano ha tingut coronavirus, però per sort no va presentar molts símptomes i el va poder portar bastant bé dins de la gravetat de l'assumpte. No obstant això, ahir a La Sexta va confessar que tots els membres de la seva família van donar positiu. Els seus dos fills i el seu marit també es van encomanar.

Ha estat una època molt complicada per a ella i els seus, ja que la seva filla ho va passar veritablement malament. «Jo no tenia símptomes, estava perfecta. Simplement vaig perdre durant uns dies una mica d'olfacte i gust però res més», ha explicat a 'Liarla Pardo'.

Helena Resano se sincera a 'Liarla Pardo'

Actualment ja estan recuperats, però Resano ha volgut explicar la gran preocupació que va sentir per la seva filla. «Passes por els primers dies i més quan la teva filla no li baixa la febre, va estar tres dies, no sabíem cap a on anàvem», ha explicat la periodista davant la gran por que va sentir per la seva filla i per la incertesa de no saber que fer.

La periodista ha relatat aquest succés com si es tractés d'un autèntic caos de què guarda records terribles. La filla d'Helena Resano va estar molts dies amb febre, sense dormir i menjant molt poc. «Va ser decebedor, estem en una situació molt greu i hi ha alguna cosa que falla en el sistema. No sabem per què estem en la situació en què estem a Espanya. Quan ho vius en primera persona ets conscient perquè estem vivint això», ha explicat a Cristina Pardo.

La presentadora de 'La Sexta Notícies' ha tranquil·litzat els seus i ha explicat que tot això és passat i malgrat que el gran sofriment tot ha sortit bé. No obstant això la presentadora ha alertat a tots davant aquesta situació, ja que si un membre de la família cau és molt probable que acabi contagiant a tots com a ella li va passar.