Un muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu pare

Polèmica per la foto de Bernardo Pantoja a la llitera en ple carrer: Anabel esclata

Bernardo Pantoja ja té l'alta hospitalària

Bernardo Pantoja va rebre l'alta el dijous passat 10 de març després de passar vàries setmanes ingressat a l'Hospital Universitari Virgen del Rocío. Es troba més recuperat que quan va ser hospitalitzat i ara finalment ha tornat a casa seva.

Ja han passat els durs i angoixants moments que Bernardo va passar a l'hospital i que van fer que la seva família estigués preocupada. Tots li van donar suport, sobretot la seva filla, que no se n'ha separat en cap moment. De fet, la influencer ha esclatat davant de la presència de la premsa en el seu retorn a casa.

Bernardo Pantoja rep l'alta hospitalària

Han sigut setmanes molt complicades per a Bernardo Pantoja. Fa molt de temps que té problemes de salut, per això el van portar directament a l'hospital el 15 de febrer. La seva situació era molt complicada i de «preocupació extrema», així ho va dir la seva filla, que tota la família estava «molt preocupada».

Anabel no se'n va separar en cap moment i ha estat el principal suport per al germà d'Isabel Pantoja. També era la que informava la família sobre la seva evolució.

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Bernardo Pantoja arriba a casa seva en llitera. | Europa Press

Però dijous passat, Bernardo per fi rebia l'alta hospitalària i tornava a casa seva, on s'acabarà de recuperar. Amb ell hi era la col·laboradora de Sálvame que va esclatar en còlera davant la presència de fotògrafs a la casa del seu pare.

Va ser un moment delicat per al seu pare perquè encara està molt feble i, a més a més, el van portar en llitera. Era aproximadament el migdia quan una ambulància es va veure portant al seu interior a Bernardo.

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Bernardo Pantoja arriba a casa amb Junco. | Europa Press

Dos sanitaris van abaixar la llitera amb Junco davant i van entrar el germà d'Isabel Pantoja a l'edifici. Minuts més tard va arribar Anabel molt molesta per la presència de la premsa.

La influencer va arribar parlant pel mòbil i no va dir res sobre l'estat de salut del seu pare. Però no va poder amagar la seva ira pel poc respecte que van tenir per fotografiar el seu pare en aquestes condicions.

Bernardo Pantoja ja es recupera a casa

Per fi Anabel pot respirar tranquil·la en saber que el seu pare ja es troba a casa seva. La col·laboradora ha estat anant i venint de Madrid a Sevilla per vigilar de prop l'evolució de Bernardo.

Tot i això, han estat dies de molt estrès que han acabat per passar-li factura. Amb aspecte cansat, la neboda de la cantant anava a casa del seu pare sortint minuts després per fer uns encàrrecs.

Ha estat en aquell moment quan ha explotat davant dels periodistes, cansada de l'assetjament que estan patint tant ella com el seu pare. «Em vols deixar parlar per telèfon?», li deia al reporter que li preguntava sobre l'estat de salut de Bernardo.

«T'he dit que gràcies per l'interès, ja sabeu que és a casa, està bé, no tinc res a dir», afegia. «Vaig a la farmàcia i no vull que m'acompanyeu», deia molt enfadada.

Imatge d'Anabel Pantoja.
Anabel està molt enfadada per l'assetjament de la premsa amb el seu pare. | TELECINCO

Ara la recuperació de Bernardo Pantoja serà lenta, però per sort es troba fora de perill. Encara no han dit les raons que van fer que aquest acabés ingressat, però tot apuntava que van ser complicacions derivades de la seva malaltia.

Recordem que el germà d'Isabel Pantoja pateix diabetis i que ja li van haver d'amputar una cama per això. Per sort, s'ha pogut recuperar d'aquest ensurt, encara que cal estar alerta.