Ivan Labanda en un gag del Polònia, 7 de maig de 2020

El Polònia fa un 'gag' sobre els 'mossos de balcó' durant la desescalada

El clip ha generat molts comentaris a les xarxes

Ens trobem en la  Fase 0 de la desescalada programada pel govern espanyol, i són molts els que després d'estar més de 40 dies tancats aprofiten per sortir a passejar o fer esport  a l'aire lliure. Però tot i haver-hi unes  franges horàries concretes, algunes persones segueixen incomplint les normes, sortint quan no toca o de tres en tres, una cosa que no agrada a alguns veïns.

Des del 'Polònia', el programa d'humor estrella de les nits del dijous de TV3, ho saben i per això han fet un 'gag' que no ha deixat a ningú indiferent. Es tracta del que ells anomenen 'Mosso de balcó' i n'hi ha per sucar-hi pa. En ell, apareix un ciutadà que es troba a casa seva i, en comptes de sortir al carrer a passejar quan es pot, decideix sortir al balcó a observar els que incompleixen les normes, vestit com si fos un mosso: amb ulleres de sol, gorra i porra inclosa.

En el clip que podeu veure a continuació es  versiona la cançó 'Músic de carrer' de Txarango, i comença dient: «Veig la gent sortir a prendre l'aire, obviant les normes i de tres en tres. Veus com de Barcelona a Alguaire corren alegres 'runners' rebels».

A més del mosso i la guàrdia civil de balcó, el 'gag' acaba amb  Ada Colau, preguntant-los-hi com ho han fet perquè ningú es queixés del concert al balcó, fent referència a la cancel·lació dels concerts als balcons de 'Barcelona, ens en sortirem', després de l'allau de crítiques rebudes la setmana passada.

«El nou hit de Pedro Sánchez» al 'Polònia'

Però després del 'Mosso de balcó', el 'Polònia' ha tret un altre tema, en aquest cas és una paròdia sobre la gestió de la crisi i l'aplicació -i posterior prolongació- de l'estat d'alarma feta per Pedro Sánchez. Aquest altre 'gag', també emès en el programa d'ahir, s'anomena 'Prolonguem 10 vegades' i és una versió de la cançó de 'Y nos dieron las diez' de Joaquin Sabina.