Raquel Sánchez Silva paseando muy seria

La por més gran de Raquel Sánchez Silva abans de saber la veritat sobre el marit

La presentadora acaba de finalitzar el seu camí a 'MASTERCHEF Celebrity'

Raquel Sánchez Silva fa molts anys que està a la televisió. Probablement és una de les presentadores amb més recorregut. Recentment s'ha sumat a un dels reptes més importants de la seva carrera que ha coincidit amb un mal moment personal.

La presentadora s'ha aventurat a 'MASTERCHEF Celebrity' un repte molt més difícil del que sembla per a ella. L'última gala del programa va suposar l'última per a ella, ja que va ser eliminada pel jurat. Raquel Sánchez Silva ha demostrat tenir uns bons dots culinaris, encara que no ha pogut avançar més en el programa.

El complicat per a ella no ha estat cuinar, sinó anar a un plató que li porta molts records personals. Treballava a 'MASTERCHEF' abans de la fatídica mort del seu marit, Mario Biondo, que avui dia encara s'està estudiant. Precisament la setmana passada es va celebrar un judici a Itàlia que podria canviar molt la versió actual dels fets.

Mario Biondo s'hauria suïcidat segons una de les teories. Tot és presumptament, ja que el cas pot donar un tomb inesperat. El passat 2 d'octubre els pares de la víctima van tornar a la càrrega. La jutge decidirà si el cas s'arxiva definitivament com un suïcidi o no. La família de Biondo lluita perquè el cas no s'arxivi i se segueixin estudiant les causes d'aquella tràgica mort.

Cal recordar que Mario Biondo va ser un dels càmeres de 'MASTERCHEF' en els seus inicis. Raquel Sánchez Silva va visitar per primera vegada el lloc on el seu marit va treballar durant diversos anys. A més la seva presència en el concurs ha coincidit amb la possibilitat que el cas no s'arxivi de manera definitiva.

El cas podria no arxivar-se definitivament

«El cas es va arxivar fa anys a Espanya, el va reobrir la fiscalia italiana després de veure indicis d'assassinat i el meu equip i altres criminalistes d'Espanya i Itàlia hem determinat també que és un assassinat i hem aportat noves proves i noves peticions judicials que s'haurien d'haver realitzat en el període d'instrucció a Espanya», ha explicat a 'Look' Óscar Tarruella, l'investigador criminal.

La família de Mario Biondo sempre ha lluitat pel seu fill, mantenint que la seva mort no va ser per un suïcidi. De moment caldrà esperar a veure què passa, però el que està clar és que Raquel Sánchez Silva no estarà molt tranquil·la.