Xavier Sardà i la seva dona, Ana Gutiérrez, al tanatori on es troben les restes de Rosa Maria Sardà

Xavier Sardà es mulla per primer cop sobre Mainat i revela el seu amagatall

El presentador, que va ser cunyat del productor, manté molt bona relació amb ell

Un dels testimonis més cercats sobre la polèmica de Josep Maria Mainat  és el del periodista i presentador Xavier Sardà. Fins ara no s'havia pronunciat ni tampoc ha donat cap mena de pista sobre la seva opinió respecte de les informacions que es van donant, però a la vegada s'hi ha vist involucrat per un seguit de rumors que el relacionen molt a prop del conegut empresari  català.

Josep Maria Mainat es va anar refugiant en diversos llocs de la premsa

Des de que es va donar a conèixer el presumpte intent d'assassinat de Mainat per part de la seva dona, aquest es va  refugiant en diferents indrets per tal de despistar les càmeres de televisió i preservar així la privacitat dels seus dos fills menors i que a hores d'ara, viuen amb ell mentre s'estudia el tema judicial que el vincula amb la seva dona. La foto de Mainat és la més buscada i són molts els fotògrafs que intenten caçar-lo, alguns d'ells l'han ubicat dins de la casa del seu antic cunyat i amic: Xavier Sardà.

Avui Sardà ha volgut parlar del tema al programa de Televisió Espanyola en el que col·labora 'Cafè d'idees' i ha volgut aclarir algunes de les informacions que el vinculen amb Mainat. El primer que ha volgut deixar clar és que Mainat i els seus fills no es troben a  casa seva, però que si aquest li hagués demanat, l'hauria acollit amb els ulls tancats. Aquesta informació aparta al presentador d'un dels angles de la història però en queda un altre a l'aire.

Sardà desmenteix també haver visitat a Angela Dobrowolski

Alguns periodistes han indicat també que han vist sortir de la casa dels Mainat i en la que es troba Angela Dobrowolski a Xavier Sardà, que s'hi hauria apropat per intentar posar pau entre el matrimoni. El presentador també ha negat aquesta hipòtesi i ha dit que no pot existir cap foto d'ell sortint d'aquella casa perquè, per sortir-hi, cal que hi hagués entrat i això no ha passat des que han passat tots aquests fets.