Xavier Sard脿 parla per primer cop del cas Mainat i esclareix on es troba el productor

El presentador 茅s cunyat de Josep Mar铆a Mainat i els uneix una molt bona relaci贸.

Xavier Sard脿 i la seva dona, Ana Guti茅rrez, al tanatori on es troben les restes de Rosa Maria Sard脿
Xavier Sard脿 i Josep Maria Mainat mantenen una molt bona relaci贸 | Europa Press

Un dels testimonis m茅s cercats sobre la pol猫mica de Josep Maria Mainat 茅s el del periodista i presentador Xavier Sard脿. Fins ara no s'havia pronunciat ni tampoc ha donat cap mena de pista sobre la seva opini贸 respecte de les informacions que es van donant, per貌 a la vegada s'hi ha vist involucrat per un seguit de rumors que el relacionen molt a prop del conegut empresari catal脿.

Josep Maria Mainat es va anar refugiant en diversos llocs de la premsa

Des de que es va donar a con猫ixer el presumpte intent d'assassinat de Mainat per part de la seva dona, aquest es va refugiant en diferents indrets per tal de despistar les c脿meres de televisi贸 i preservar aix铆 la privacitat dels seus dos fills menors i que a hores d'ara, viuen amb ell mentre s'estudia el tema judicial que el vincula amb la seva dona. La foto de Mainat 茅s la m茅s buscada i s贸n molts els fot貌grafs que intenten ca莽ar-lo, alguns d'ells l'han ubicat dins de la casa del seu antic cunyat i amic: Xavier Sard脿.

Avui Sard脿 ha volgut parlar del tema al programa de Televisi贸 Espanyola en el que col路labora 'Caf猫 d'idees' i ha volgut aclarir algunes de les informacions que el vinculen amb Mainat. El primer que ha volgut deixar clar 茅s que Mainat i els seus fills no es troben a casa seva, per貌 que si aquest li hagu茅s demanat, l'hauria acollit amb els ulls tancats. Aquesta informaci贸 aparta al presentador d'un dels angles de la hist貌ria per貌 en queda un altre a l'aire.

Sard脿 desmenteix tamb茅 haver visitat a Angela Dobrowolski

Alguns periodistes han indicat tamb茅 que han vist sortir de la casa dels Mainat i en la que es troba Angela Dobrowolski a Xavier Sard脿, que s'hi hauria apropat per intentar posar pau entre el matrimoni. El presentador tamb茅 ha negat aquesta hip貌tesi i ha dit que no pot existir cap foto d'ell sortint d'aquella casa perqu猫, per sortir-hi, cal que hi hagu茅s entrat i aix貌 no ha passat des que han passat tots aquests fets.


Comentaris

envia el comentari