La por de Rocío Flores no és la seva mare: «té nom i cognoms»

La gran incògnita que planteja la filla de Rocío Carrasco segueix en suspens entre un mar de rumors

L'últim episodi de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva' es va emetre dimecres a la nit a Telecinco. S'hi narrava un dels fets que més polèmica han generat: el succés de violència domèstica que va ocórrer el 27 de juliol de 2012. «Em va creuar la cara. De banda a banda», relata Carrasco. «Comença a pegar-me i, mentre em pegava, anava cridant ‘No em peguis!!’, i jo la mirava... i era ella qui em pegava a mi. [...] Em va passar com una pel·lícula pel cap. Sabia que això obeïa a una cosa que no era normal», comenta.

Tot i els comentaris de la seva mare respecte al que va passar, Rocío Flores s'ha mostrat confosa pel que fa a tallar part del documental. «No entenc que ara es decideixi ocultar part d'un testimoni que es va gravar fa un any. Demano que s'emeti tot sencer. No tinc res a amagar, no tinc por de res», assegurava la jove en unes declaracions a Telecinco. «Vaig tenir por fa molts anys de la meva vida per moltes altres circumstàncies que no tenen res a veure amb aquest episodi. Ho vaig dir l'altre dia i ho repeteixo avui: jo sé el que he viscut en aquella casa i ja no dic res més», sentenciava la filla de Rocío Carrasco, hores abans que s'emetés en obert l'últim episodi de la docusèrie de  la seva mare. I és que la gran incògnita continua sent la mateixa: de qui té por Rocío Flores?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'últim episodi

Segons Rociíto, després d'aquest succés tan desagradable el següent que recorda és «el Fidel reanimant-me. Quan vaig tornar en si, tenia les pulsacions a 140. La nena se'n va anar. Ella s'espanta quan em veu caure a plom a terra i puja al cotxe de Paco, que ja sabia de què anava la cosa», comenta sobre els instants següents a l'agressió. «Ell em diu que la nena va entrar al cotxe amb un atac d'ansietat i que, de cop i volta, es transforma, treu un mòbil i diu "Papa, ja està fet"», comenta la filla de Rocío Jurado. Aquestes declaracions han provocat una gran polèmica per ser tan explícites i, sobretot, perquè donen peu a l'autèntic delicte de manipulació que Antonio Flores exerciria sobre la seva filla.

Carrasco assegura que l'agressió és una de les moltes escenes dramàtiques que es vivien a la casa. Una d'aquestes situacions va ocórrer un dia que, en un moment de tensió, Rocío Flores estava escridassant el seu germà i la mare va intervenir a la discussió per a posar calma. «Li dic que vagi a la seva habitació i em comença a increpar, i em diu: "Que sàpigues que al setembre, a aquesta casa no m'hi porta ni un jutge ni ton pare ni ta mare, que estan sota terra, maltractadora". La vaig treure de l'habitació del seu germà, i al mig de passadís em deia "Pega'm, Rociíto, no tens ous!"», comenta la protagonista a la docusèrie.

Més greuges de la relació amb Rocío Flores

Rocío Carrasco va explicar més vivències desagradables que la vinculen a la seva filla, com un dia en què la va trobar fotografiant documents a altes hores de la nit. «La gran reprimenda de la qual es va parlar tant només va ser que li vaig dir que em donés el mòbil i se n'anés a dormir. Per això li va comprar un mòbil el seu pare, no per a trucar-li per saber com estava», assegura. A més, diu que Rocío Flores no era més que un instrument manipulat pel seu pare per a revelar notícies sobre la vida de la mare. «Als quatre dies que se n'anés, un periodista va anunciar en un programa de televisió que Fidel i jo ens separàvem», comenta.

Sens dubte, el relat de Rocío Carrasco contrasta amb el de la seva filla. La jove assegura que no té por dels comentaris de la seva mare, però, sens dubte, no la deixen en bon lloc.


Comentaris

envia el comentari