La reveladora predicció de Rappel i el Maestro Joao sobre Rocío Carrasco i Rocío Flores

Els vidents han ofert el seu punt de vista sobre el futur que els espera a les protagonistes del moment

Malgrat que molts voldrien saber si en algun moment aconseguirà recuperar la relació amb els fills, el futur de Rocío Carrasco és bastant incert. Així, tot i que a hores d'ara no sembla molt probable que Rocío Flores vulgui donar una oportunitat a la seva mare i escoltar-la, pot ser que una vegada que passi el gran enrenou generat amb el documental aconsegueix recapacitar.

Encara que, això sí, Rociíto també necessita estar preparada per enfrontar-se a la seva filla, ja que les dues comparteixen un passat molt dur: «Jo ara ni estic preparada, ni crec que ella estigui preparada. No és el lloc ni el moment, però jo no perdo l'esperança. No m'agradaria perdre-la. Sento molt dolor quan veig imatges de quan era nena i érem felices. És el dolor més gran que pot sentir una dona que sigui mare».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rociíto al·lega que el que necessita ara mateix és temps. «Temps és el que necessito per parlar amb ella, que ella estigui preparada també. Jo em preparo amb teràpies, amb fàrmacs. Jo segueixo les directrius d'un equip de professionals que em recomana i diu el que he de fer, perquè si no seria com tornar a la casella de sortida. No s'arreglaria absolutament res», explicava sobre la decisió de no agafar-li el telèfon a la seva filla. «Jo sé tot el que no vull tornar a sentir, i el que ha portat molt de temps i treball millorar. No vull sentir pànic», va sincerar-se.

I, igual que moltes altres cares conegudes que no han dubtat a donar la seva opinió sobre el tema de moment, també dos dels vidents més mediàtics del nostre país s'han animat a compartir el seu punt de vista, de fet, s'han atrevit a fer una reveladora predicció sobre el que li espera a la filla de 'la més gran'. Tal com han compartit amb la premsa, tant Rappel com el Maestro Joao han fet servir el seu do per donar una mica de llum sobre l'incert futur que espera als Carrasco i a la seva filla. Hi haurà reconciliació?

Rappel no ha dubtat a compartir el seu desig que les dues arribin a entendre's: «El meu desig és que s'arribin a entendre per afecte i respecte a l'àvia, que des del més enllà estarà patint». Ell ha preferit mantenir-se positiu i ha al·legat que pensa que en algun moment Rociíto i la seva filla aconseguiran fer les paus: «Jo per lògica penso que sí. Per lògica, no?». Encara que, la relació de Rocío Flores amb la seva mare no és l'única sobre la qual han compartit el seu punt de vista, sinó que també ho han fet sobre la d'Isabel Pantoja i Kiko Rivera.

Amb ells, tant Rappel com el Maestro Joao s'han mostrat molt optimistes: «Aquí s'arreglaren». «S'arreglaran perquè encara que Isabel és una mica tossuda, com a bon Leo, aquí és més fàcil l'entesa perquè és una cosa entre ells dos. I no hi ha ningú que s'immisceixi, no hi ha terceres persones. Entre mare i fill serà més fàcil», ha explicat. Per la seva banda, el Maestro Joao s'ha pronunciat també sobre el pas d'Olga Moreno per 'Supervivientes': «Crec que està actuant amb estratègia».

«És vàlida l'estratègia dins del concurs, el que passa és que fora els espectadors ho penalitzen. Crec que acostar-se a Gianmarco, sent conscient de la tibantor que hi ha amb Antonio David, és una estratègia per endolcir la relació, a més que és conscient del gran nombre de seguidors que té ell». El vident assenyala que «l'important és donar imatges, estar vius, que per alguna cosa es concursa», sentència.


Comentaris

envia el comentari