Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Preocupació per Antonio Resines: surt al carrer i tots es fixen en un detall

Antonio Resines preocupa els seus seguidors després de veure'l aquest dijous per Madrid

Antonio Resines segueix evolucionant positivament a casa seva, a Madrid. I ho fa després d'un ingrés hospitalari que ha preocupat els milers de seguidors que l'han acompanyat durant tota la seva carrera.

L'actor de Torrelavega va passar una de les èpoques més difícils de la seva vida per les complicacions derivades de la covid. Recordem que el càntabre va haver d'ingressar a l'UCI més d'un mes, però ara respira tranquil. I és que veu el futur més clar pel que fa a la seva salut.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines segueix recuperant-se a casa seva després de la seva llarga estada a l'UCI per covid. | Europa Press
 

Antonio Resines ha demostrat que, tot i passar-ho malament a l'hospital, tement fins i tot per la seva vida, el pitjor ja ha passat. Ara ha de pensar a cuidar-se. Ha de seguir el tractament que li van indicar quan va abandonar l'hospital madrileny, ara ja fa dues setmanes.

Antonio Resines preocupa els seus seguidors per un detall alarmant

Amb la seva dona, Ana Pérez-Lorente, i el seu fill Ricardo, Antonio Resines s'ha atrevit. I és que ja gairebé ha deixat enrere la dura malaltia que el va posar contra les cordes amb 67 anys.

A Resines ja l'hem vist reaparèixer públicament a El Hormiguero amb Pablo Motos i, fa unes hores, també el vèiem a través de la xarxa de recerca de feina Linkedin. En les dues declaracions, Antonio tranquil·litzava els seus seguidors afirmant que va evolucionant bé, però que no oblida el patiment viscut durant gairebé 50 dies.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez Lorente, han passejat per Madrid després de la seva estada a l'UCI. | Europa Press
 

A les darreres hores, més concretament aquest dijous al matí, hem vist Resines sortir de casa amb la seva dona, Ana Pérez-Lorente. Era la primera vegada que podíem veure l'actor càntabre sortir de casa. L'actor espanyol anava vestit de color negre, amb un barret i unes ulleres de sol negres.

Antonio Resines necessita unes crosses per desplaçar-se

Per fi trepitjava els carrers de Madrid, encara que ho feia portant un parell de crosses per desplaçar-se. Una imatge que, sens dubte, no ha passat desapercebuda per als seus seguidors. Han vist amb els seus ulls les seqüeles que ha patit el bo de Resines i que haurà d'anar superant amb el pas dels mesos.

Fa unes hores, l'actor de Los Serrano feia unes breus declaracions a un reporter d'Europa Press. Hi afirmava que estava «tot bé» pel que fa a la seva salut i que va millorant.

Antonio Resines pel carrer després de la covid.
Antonio Resines surt per primer cop després de més d'un mes a l'UCI. | Europa Press

Resines esperava un taxi al portal de casa seva al costat de la seva dona. Tots dos es disposaven a acudir a una revisió per veure com ha avançat la salut de l'actor des que li donessin l'alta fa uns dies.

Preguntat pel reporter que feia guàrdia al portal on viu l'actor, aquest li qüestionava si ha tornat a la rutina, però Resines li ha portat la contrària. «De rutina res, estic esperant un taxi, res més. Està tot bé, a poc a poc», recalcava el marit d'Ana Pérez-Lorente.

Tot i aquesta tallant resposta cap al reporter, el conegut actor nascut a Torrelavega sempre ha respost a la premsa amb l'educació que el caracteritza. Aquest és conscient de com s'han preocupat tots els mitjans de comunicació durant la seva llarga estada al Gregorio Marañón.

Veurem si a poc a poc podem seguir veient Resines trepitjar els carrers de Madrid. Això serà un senyal que la normalitat va tornant a poc a poc a la vida.