Bertín Osborne amb un jersei negre

Preocupació per Bertín Osborne: «Ara tot és silenci»

Bertín Osborne s'ha sincerat en el programa 'Mi casa es la tuya' i assegura que se sent molt sol des que va trencar la relació amb Fabiola Martínez

Els últims mesos han estat molt difícils per a Bertín Osborne. El cantant i la seva exparella, Fabiola Martínez, van decidir agafar camins diferents després de 14 anys de matrimoni. Tot i que va ser una ruptura amistosa, la premsa del cor ha estat molt pendent de l'estat anímic de Bertín.

Ja han passat sis mesos des que Bertín i Fabiola van decidir posar fi al seu matrimoni. Ara bé, han trigat un temps a pronunciar-se al respecte, generant preocupació entre els seus éssers estimats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El cercle més proper de Bertín assegura que no viu un dels seus millors moments personals. Les ruptures no són fàcils i menys si s'ha format una família amb aquella persona. 

De fet, hem pogut veure'l una mica desolat en les seves últimes aparicions en televisió. El presentador ha reaparegut amb l'emissió de dos programes de 'Mi casa es la tuya'.

Bertín ha entrevistat a un dels personatges més mediàtics dels últims mesos. Parlem de la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso. La seva segona entrevistada ha estat una persona que ha patit una pèrdua molt important, parlem de Paz Padilla.

Sorprenentment, el presentador s'ha sincerat amb les dues entrevistades i ha parlat sobre la seva vida privada. Amb tot això, no ha pogut evitar confessar que s'ha sentit molt sol en aquests últims mesos sense Fabiola.

«Procuro tornar tard a casa per no estar tant de temps sol», assegura. Durant les entrevistes, Bertín es mostra molt proper i genera confiança.

En l'entrevista amb la seva amiga Paz Padilla, admet que «el que més em dol és tenir l'edat que tinc i no tenir una família amb mi. A mesura que compleixes anys, et sents sol. És molt dur».

Malgrat tot, Fabiola assegura que Bertín no ho ha perdut tot: «Té família. No com abans, però la té».

El que troba més a faltar de la seva família

Bertín Osborne pot veure els seus fills, Kike i Carlos, quan vulgui, però és cert que no és el mateix que tenir-los a casa diàriament. El presentador reconeix que és molt difícil acceptar que no pot veure cada dia als seus fills, que donaven vida a la casa.Amb tot això, el seu refugi és el seu treball. Deixant de banda la televisió, Bertín mai ha deixat d'estar actiu en el món de la música. De fet, ha llançat un tema musical amb Carlos Baute. Segurament, es podrà escoltar en el seu pròxim concert, el 22 de juliol a la Warner Music Station de Príncipe Pío de Madrid.