Cayetano Martínez de Irujo, ingressat d'urgència: Preocupació pel seu estat de salut

El fill de la duquessa d'Alba ha estat operat aquest divendres 14 de maig

Totes les alarmes estan enceses per l'estat de salut de Cayetano Martínez de Irujo. El fill de la duquessa d'Alba ha estat intervingut aquest divendres, 14 de maig, després d'ingressar d'urgència a la Clínica de La Luz de Madrid. El duc d'Arjona ha tingut un nou problema relacionat amb les problemàtiques intestinals que arrossega des de fa gairebé una dècada i s'ha sotmès a una nova operació amb el seu equip mèdic de confiança. Segons ha recollit 'Informalia' en la seva última publicació, l'aristòcrata s'ha tornat a posar sota les mans expertes del cirurgià Enrique Moreno, que ja porta molts anys fent-se càrrec dels problemes de salut que pateix.

De fet, el metge especialitzat en cirurgia i trasplantaments, membre de la Reial Acadèmia Nacional de Medicina, ha estat l'encarregat d'operar el comte de Salvatierra en els anys 2015, a Sevilla, i 2016.

Cayetano Martínez de Irujo està ingressat i rep la visita de la seva família

El cinquè fill de la duquessa d'Alba ha estat ingressat i intervingut d'urgència, però ja es troba estable i recuperant-se de l'operació a la Unitat de Cures Intensives (UCI), tal com ha confirmat la seva germana Eugenia als mitjans de comunicació. Segons informa la revista 'Vanitatis', Cayetano Martínez de Irujo ja ha rebut la visita d'alguns membres de la seva família que s'han acostat fins al centre hospitalari per estar al seu costat.

Una de les primeres persones a acudir a l'hospital amb un rostre visiblement preocupat va ser la seva nòvia, Bàrbara Mirjan, amb la qual manté una relació des de l'any 2016 després de posar fi al seu matrimoni amb Genoveva Casanova fruit de el qual van néixer els seus dos fills: Luis i Amina. No obstant això, la visita que més ha sorprès ha estat la de la seva germana Eugenia, que ha assegurat als reporters que el seu germà està bé i es troba tranquil, tot i que amb l'ànim una mica baix per culpa d'aquesta afecció intestinal que «li està donant molt la llauna» des de fa anys.

Tot i que la relació entre els germans està bastant danyada, la filla de la duquessa d'Alba ha mostrat cert acostament amb el seu germà en acudir a l'hospital i preocupar-se pel seu estat de salut. Cal recordar que relació de Cayetano Martínez de Irujo amb els seus cinc germans sempre ha estat molt difícil, segons va revelar ell mateix en les seves memòries, tot i que les coses es van complicar encara més amb la mort de la seva mare per motius vinculats a la repartició de l'herència i les competències i el poder sobre la pròpia Casa d'Alba.

El llarg historial mèdic de Cayetano Martínez de Irujo: ja porta 11 operacions

Als seus 58 anys d'edat, el fill de la duquessa d'Alba pateix una obstrucció intestinal persistent des de fa ja més d'una dècada. Un problema de salut que l'ha portat a passar per quiròfan en fins a 11 ocasions. Diverses d'aquestes intervencions les ha dut a terme el cirurgià Enrique Moreno González, que ha realitzat aquesta última operació, una persona a qui el duc considera un «segon pare» per haver-li salvat la vida.

L'última vegada que el duc d'Arjona tornava a la Clínica de la Luz per ser intervingut d'urgència a causa d'una obstrucció intestinal va ser el passat mes de setembre de 2019. No obstant això, al febrer de 2020 també va tenir un gran ensurt després de patir una intoxicació alimentària que li va fer pensar que es tractava del seu delicat problema d'estómac i intestí. Afortunadament, en aquell moment no va ser així i va poder tornar a casa en pocs dies. En aquesta ocasió, Cayetano Martínez de Irujo no ha tingut tanta sort i una nova obstrucció l'ha portat a passar per quiròfan una vegada més.


Comentaris

envia el comentari