Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Julio Iglesias

Preocupació per la confessió de Julio Iglesias sobre el seu estat de salut

El cantant ha trencat el seu silenci
Imatge d'arxiu de Julio Iglesias
El cantant va patir una forta caiguda | Twitter

A mitjans d'agost 'Sálvame' va posar en coneixement l'estat de salut de Julio Iglesias. Mitjançant unes imatges on es podia veure el cantant caminant amb dificultat amb dues noies que l'ajudaven mentre es dirigia a la platja de la seva residència a la República Dominicana, vam ser testimonis del seu deteriorament físic.

Als seus 76 anys i després d'una llarga temporada sense saber d'ell, fa molt que no puja a sobre un escenari, la seva aparició va cridar l'atenció en veure'l sense gairebé poder mantenir-se a peu dret per si sol. Les alarmes van saltar i van començar els rumors sobre el verdader estat de salut del cantant de 'Soy un truhán, soy un señor'.

Ara, trencant el desig de mantenir la seva vida privada la més allunyada possible dels mitjans de comunicació i les especulacions, el mateix Julio Iglesias ha compartit una publicació al seu compte d'Instagram on parla obertament dels problemes de salut que pateix. «Sempre vaig pensar que recordar era com donar marxa enrere a la meva vida i viure lligat al passat. Fa dos mesos i mig gairebé em trenco la cama dreta i el turmell esquerre en una caiguda ximple des d'un petit pont de casa meva», comença revelant el cantant.

Un accident que posa en relleu la raó per la qual li costa caminar sense ajuda i que allunya els rumors que s'han anat realitzant en alguns mitjans de comunicació on s'especulava sobre el verdader estat de salut. «En aquest temps, que he estat sense poder gairebé caminar i fent els meus exercicis de recuperació, m'he entretingut donant una volta pel meu passat. He vist concert amb petites històries molt simpàtiques que vull compartir amb tota la meva gent», continua explicant Julio Iglesias.

El cantant va haver de suspendre els seus concerts per Espanya a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Un dur cop que va entristir a Julio Iglesias, perquè estava desitjant tornar al seu país. Una circumstància que sembla haver-lo entristit i que li ha provocat parlar de records i la nostàlgia dels temps passats. «Aquesta petita 'gran' història és una prova que aquest llegat increïble que m'han donat tantes i tantes persones amb tanta estima. Gràcies, gràcies, gràcies», finalitza Iglesias.