Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Karina somrient amb un vel al coll rosa i un jersei amb diamants, una conversa al costat d'unes exclamacions i una ambulància

Preocupació per Karina: les seves declaracions importants abans d'ingressar d'urgència

Karina ha revelat les seves dificultats econòmiques abans del seu ingrés hospitalari per problemes cardíacs

Karina és una icona de la música espanyola, popularment coneguda per la seva cançó emblemàtica El baúl de los recuerdos. Ha estat una figura estimada al panorama musical espanyol des de la dècada de 1960. Al llarg de la seva carrera, ha enfrontat tant l'èxit com les dificultats, guanyant-se l'afecte del públic amb la seva veu i el seu carisma.

Recentment, la notícia del seu ingrés hospitalari ha generat una gran preocupació entre els seguidors. Karina va ser hospitalitzada a causa de problemes cardíacs, una situació que ha posat en alerta els seus éssers estimats i els seus fans.

Abans del seu ingrés, Karina va compartir declaracions commovedores sobre les dificultats que ha enfrontat els últims anys. Hi destacaven els problemes econòmics, que han arribat a afectar el seu benestar.

Karina a la sala d'expulsió durant el seu abandonament de GH VIP
Preocupa seriosament la salut de Karina després de l'ingrés a l'hospital | Mediaset

Les declaracions impactants de Karina abans d'ingressar a l'hospital

En una entrevista recent, Karina va parlar sobre les dificultats econòmiques que ha enfrontat, revelant que ha hagut de bregar amb situacions extremes. "M'han arribat a tallar la llum. I he hagut d'estar tres o quatre dies amb espelmes, però bé, s'ha solucionat", va confessar.

Amb aquestes paraules ha deixat veure la duresa de la seva realitat quotidiana. Aquesta declaració posa de manifest els reptes que molts artistes veterans enfronten durant la jubilació.

Karina també va esmentar la manca de suport a la indústria musical per a artistes de la seva generació. "En aquella època era molt difícil dir no, però calia armar-se de valor. Sabies perfectament que si deies que no, estaves vetada. Ha estat un camí de buscar segell discogràfic durant 43 anys".

Karina somrient al segon debat de GH VIP
Les paraules de Karina sobre els seus problemes econòmics | Mediaset

Encara més, ha revelat que més d'una vegada li han fet proposicions d'allò més indecents. "Un productor em va dir a mi «m'hauria agradat tocar-te els pits», li vaig dir, miri, vostè no m'interessa gens, me'n vaig anar del seu despatx i em va dir «a mi ningú no em dona l'esquena», dic jo sí. Me'n vaig anar del seu despatx i vaig tancar la porta amb un petit cop de porta”.

Unes paraules molt impactants d'algunes de les situacions que ha hagut de patir al llarg de la seva carrera.

Tot i haver estat jubilada per diversos anys, Karina ha hagut de buscar maneres de mantenir-se activa i generar ingressos a causa de la insuficiència de la seva pensió.

"Fa anys que estic més o menys jubilada i he hagut de fer coses perquè la jubilació és molt curteta", va explicar. Amb això va voler subratllar la precarietat econòmica que enfronten molts artistes a la seva retirada.

Preocupació amb l'estat de salut de Karina després de l'ingrés a l'hospital

Karina va ser ingressada d'urgència després d'experimentar símptomes preocupants. Els problemes cardíacs es poden manifestar de manera sobtada i greu, i en el cas de Karina, la ràpida intervenció mèdica va ser crucial.

Els metges han estat monitorant la seva condició de prop, i encara que la situació és delicada, s'espera que es pugui recuperar amb el tractament adequat.

El problema cardíac de Karina és un recordatori de la importància de la detecció primerenca i el maneig adequat de les malalties cardiovasculars.

Els símptomes com el dolor al pit, la dificultat per respirar i les palpitacions són senyals d'alerta que no han de ser ignorades.

Primer pla de Karina amb el coll rosa somrient al Festival de Cinema de Màlaga
Karina, ingressada a l'hospital per problemes cardíacs | GTRES

La notícia de l'ingrés de Karina ha generat una onada de suport a les xarxes socials. Els seus seguidors han expressat la seva preocupació i els millors desitjos per a la seva ràpida recuperació.

La cantant ha estat una figura estimada durant dècades, i la seva influència a la música espanyola és innegable.

Aquest suport és vital en moments de dificultat, mostrant l'afecte i la solidaritat cap a una artista que ha donat tant al seu públic.

Caldrà estar pendents de les pròximes notícies per assegurar-nos que es recupera d'aquesta situació greu.