Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández fa patir als seus: «Mai l'he vist com ara»

Una companya de Kiko Hernández a 'Sálvame' es mostra sorpresa pel seu canvi d'actitud

Kiko Hernández és, sense cap dubte, un dels col·laboradors de 'Sálvame' més vehements a l'hora de mostrar les seves opinions. Una cosa que li ha fet guanyar sempre moltes crítiques.

No obstant això, en els últims dies s'ha mostrat diferent. I ho ha fet respecte a un tema que està de màxima actualitat. Ens estem referint al testimoni de Rocío Carrasco.

Ell va ser molt crític amb aquesta dona durant anys. No obstant això, ara ha reconegut el seu error i ha decidit demanar-li perdó a ella públicament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

D'aquí que algun dels seus companys de programa s'hagi mostrat molt sorprès per aquesta acció. En concret, ha estat Gema López què ha subratllat que aquesta actitud l'ha deixat estupefacta.

El col·laborador de televisió demana perdó

Des que s'iniciés la docu-sèrie de la filla de Rocío Jurado, el presentador ocasional de 'Sálvame' va retractar-se de la seva postura. Hi havia cregut durant anys a l'ex d'ella, a Antonio David.

Però va adonar-se que s'havia equivocat en veure les proves i documentació que aquesta va presentar. A partir d'aquí, cada tarda no va dubtar a deixar palès que creia el testimoni d'aquesta dona.

És més, va carregar contra qui va ser marit d'aquesta per les seves accions. I també en l'última entrevista que ella va concedir fa uns dies. Kiko Hernández li va demanar disculpes.

Així va dir: «Durant moltes tardes a tu t'hem jutjat i tu has estat condemnada. I aquí tothom callava. Uns deien que no estaves bé del cap i altres que prenies substàncies».

A això va afegir: «I jo mirava a càmera i deia 'mala mare, pocavergonya, que tens als teus fills tirats. Com no aixeques un telèfon?'». En aquest punt va començar a disculpar-se amb Rocío.

«Després de veure la sèrie he de dir-te que jo sí que et crec. Podia buscar-me qualsevol excusa com molta gent ho ha fet per demostrar que he estat professional o bona persona. Però ni he estat bon professional ni bona persona».

El 'mea culpa' ha continuat així: «Et vull demanar perdó de cor i avergonyit. Que em perdonis per tantes tardes on he estat tan dur amb tu. I també per no veure que una mare estava lluitant pels seus fills».

Unes paraules davant les quals Carrasco va reaccionar emocionada: «Perdonat estàs. Les gràcies te les dono jo, de veritat».

Gema López està sorpresa per l'actitud del seu company

Aquest moment en el qual Hernández va demanar disculpes ha deixat estupefacta a molta gent. I entre altres persones a la col·laboradora de 'Sálvame', Gema López.

Aquesta no ha dubtat a deixar clar que mai havia vist així al col·laborador. D'aquesta manera ha reconegut: «A mi em va sorprendre. Fa deu anys que treballem junts i mai li he vist tan complaent amb ningú com ara».

Unes paraules davant les quals Laura Fa ha estat en defensa de Kiko. Ho ha fet dient: «Potser mai li havia passat el fet d'haver de canviar tan de cop una actitud. Jo crec que potser s'ha adonat que havia de demanar perdó».

La presentadora (Carlota Corredera) també ha sortit en aquest moment en defensa del seu company. I és que ha exposat: «Evidentment, portava molt preparat el que volia dir-li a Rocío».

A més, ha afegit: «Tenia ganes de tenir aquesta conversa i l'hauria tingut en privat o en públic. Jo el perdó de Kiko m'ho vaig creure absolutament. I crec que el conec una mica».

El públic reacciona a l'actitud del col·laborador televisiu

Molts són els espectadors que han aplaudit a Kiko Hernández per haver reconegut el seu error. I aquests mateixos han atacat a Gema per posar en dubte aquestes disculpes.

Així, les xarxes s'han omplert de missatges en contra de la col·laboradora. Entre aquests es destaquen alguns com aquest: «Jo mai he vist una actitud tan covarda com la d'ella. Aquesta i la Patiño pendents només del 'culebró'».

De la mateixa manera pot llegir-se: «A ella li costa admetre que ha fet el ridícul molt de temps empassant-se les mentides d'Antonio David. Ara ha de justificar la seva postura».