Raúl i Claudia, de 'La Isla de las Tentaciones': «Ha mort»

L'exparella roman unida davant un tràgic esdeveniment

Raúl Ginés i Claudia Acevedo van saltar a la fama gràcies a la seva participació a 'La Isla de las Tentaciones'. El seu viatge a la República Dominicana va estar carregat d'amor, i no van trigar a guanyar-se l'afecte de l'audiència.

Però després del programa van prendre camins separats, malgrat haver superat la prova davant de les càmeres. Cap d'ells va ser infidel, però la jove va caure en la temptació quan es van apagar els focus.

Va tenir una breu relació amb en Toni, un dels seus companys de concurs. No obstant això, la història no va funcionar, i va acabar tornant als braços de la seva exparella.

Molt poca gent coneix l'estat actual de la relació. Encara que, no és cap secret que segueixen tenint una gran amistat. Per això, a ningú li ha estranyat que la canària s'hagi convertit en el gran suport de Raúl després de la mort del seu pare.

Han passat dues setmanes des del trist succés, però tots dos s'han esforçat per travessar el dol de la forma més discreta possible. La notícia ha sortit publicada a 'Talk Away', un nou format de Mtmad on Gines s'ha sotmès a la seva entrevista més sincera.

Ell mateix ha explicat com van succeir els fets. I és que sembla que l'home no ha pogut resistir als efectes secundaris causats pel Coronavirus. Així, les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò de la informació, ni a solidaritzar-se amb l'afectat.

Després del projecte que el va convertir en estrella, ha mantingut la relació amb els companys. Així doncs, no seria estrany que molts d'ells coneguessin el succés.

Tot i això, en cap cas cap d'ells ha parlat amb la premsa per filtrar-lo. Gràcies a l'entrevista el nuvi més aplaudit de 'La Isla de las Tentaciones' ha pogut revelar els seus sentiments més profunds.

Una mort inesperada: «Que difícil és»

L'estada de Raúl a la República Dominicana va estar marcada per la sensibilitat. I és que el canari és una persona tremendament empàtica, i no amaga els seus sentiments de cap manera.

La mort del seu pare l'ha deixat destrossat. No té por a reconèixer que «és el pitjor moment de la meva vida, però bé, cal tirar endavant».

Ja feia un temps que estava allunyat dels mitjans de comunicació. No obstant això, Mtmad l'ha convidat a un dels seus programes, i la seva intervenció no ha deixat indiferent a ningú.

«A ell li encantaria veure'm feliç, com sempre soc. Només es pot anar cap endavant... Que difícil és», comenta visiblement emocionat.

Però per fortuna, té el suport de Claudia. Ells mateixos han assegurat que la seva relació de parella havia acabat, tot i que continuen sentint molt d'amor l'un per l'altre.

«No està en el seu millor moment. Intentarem animar-lo», comença dient la jove. «Jo estic fent tot el que puc per distreure'l i, que dins del que cap, estigui una mica entretingut», assegura.

El seu exnòvio se sent molt agraït per aquesta atenció. «És una de les persones més importants de la meva vida, sento que formes part de mi», li comenta.

'La Isla de las Tentaciones' va posar punt final al seu projecte de parella. Encara que van demostrar ser ànimes bessones durant el concurs, la vida els va obligar a separar els seus camins.

Tenen un exèrcit de fans que segueixen els seus passos molt de prop. Gràcies a ells, diversos mitjans de comunicació han especulat amb una possible reconciliació.

Segons van explicar, no descartaven la possibilitat de tornar a estar junts. Encara que, tanmateix, de moment preferien seguir amb camins i vides diferents.

La televisió els ha donat les claus d'un món nou. L'afecte que el canari està rebent per part del seu exèrcit de fans li està ajudant molt. D'altra banda, té amics que mai se separen d'ell.

Una de les seves persones de confiança és Hugo Pérez, famós que també va viatjar a República Dominicana per posar a prova la seva relació.


Comentaris

envia el comentari