Amador Mohedano té una sorpresa (i de les grosses) per a Rocío Carrasco

El germà de Rocío Jurado manté la seva postura i espera les crítiques de la seva neboda

El documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha provocat un polvorí a totes les persones que envolten a la família. La part més afectada és la que incumbeix directament a la família que formava la filla de Rocío Jurado.

Una d'aquestes figures és precisament el germà de Rocío Jurado, Amador Mohedano. I és que, des del primer moment, va mostrar-se determinat a donar suport a l'exmarit de la seva neboda, Antonio David Flores.

Així ho ha fet amb més fermesa mantenint-se en la seva postura enmig de la guerra que manté contra Rocío Carrasco. Aquest conflicte obert és una ferida que no s'ha tancat i que ha seguit d'aquesta forma durant més de deu anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La situació —si podia— ha empitjorat a causa de l'emissió del producte audiovisual. Si bé en un primer moment la relació era bona, una continuació de decisions i comportaments van crear una paret entre tots dos.

La veritat en el documental 'En el nombre de Rocío'

Aquesta situació veurà la llum en la propera sèrie en la qual es narrarà la història de la mare de Rociíto. En aquest document audiovisual es tractarà directament la problemàtica entre els dos protagonistes.

El que es coneix de moment és que moltes d'aquestes causes van conduir a pèrdues econòmiques. Per tant, es comprèn que els sentiments van portar a una pèrdua d'un altre tipus i des d'aquí tot es va erosionar.

Segons ha pogut conèixer 'ABC', el germà de Rocío Jurado viu una situació de tensió contínua. A més, s'avança que el motiu que mantindria a Amador és que exercia un ofici semblant al de 'manager' per a la cantant.

Tanmateix, encara que no es coneix quin va ser el fet perquè la situació escalés als límits de l'enfrontament. S'augura una batalla que acabarà en els tribunals, fet que manté a Mohedano una miqueta nerviós pel qual pugui succeir.

Tot i això ha intentat mantenir les formes de cara als mitjans contestant que «no tinc res a amagar». També ha volgut pronunciar-se amb la possibilitat de prendre represàlies, i ha assegurat que la cosa no quedarà així.

Els motius per defensar la seva postura

Segons ha aclarit al mig esmentat, no permetrà que s'ofengui el seu nom per arguments, en la seva opinió, inventats. Tant li fa quina mena de comentaris puguin arribar a les seves oïdes, però el que té clar és que no es farà malbé la seva imatge.

Amador ha pres la decisió que visitarà els tribunals si les acusacions cap a la seva persona són molt severes. Allà mateix llança un clar missatge a Rocío Carrasco amb intenció de sembrar un escenari de conflicte familiar.

«Després vindran les demandes i haurà de demostrar el que digui», ha comentat Mohedano. Des que fos bandejat per Rociíto per la seva forma de treballar i barrejar negocis amb la família viu una situació compromesa.

Pel que fa a aquesta possibilitat alguns tertulians de 'Mediaset' s'han pronunciat al respecte. Una d'elles és Rosa Benito. Si bé van ser marit i dona, la veritat és que assegura que mai hi va haver cap conflicte treballant de 'manager'.

El principal càrrec que Rocío llança contra el seu oncle és que la va trair just després del seu casament amb Antonio David Flores. I és que l'acusa de trucar directament a un paparazzi perquè els fes fotografies i vendre el material per a una coneguda revista.

Si bé no ha volgut pronunciar-se respecte a aquesta premissa, sí que va tenir una menció bastant feridora pel que fa a la seva opinió del documental. «L'únic que puc criticar, és que, no entenc com una mare abandona els seus fills, la resta tant me fa», explicava per a la premsa.


Comentaris

envia el comentari