Imatge dels protagonistes de ‘Love is in the air’

'Love is in the air' s'acabarà abans: La sèrie arriba al seu final

Telecinco emetrà el desenllaç de la telenovel·la turca el pròxim mes d'agost

Males notícies per als seguidors de 'Love is in the air'. Fox Turquia ha decidit cancel·lar la continuació de la telenovel·la turca. Tanmateix, setmanes enrere, la cadena va assenyalar que realitzarien tretze capítols més per completar la segona entrega de la ficció.

No obstant això, finalment han optat per no allargar més la sèrie i posar-li fi a l'onzè episodi de la segona temporada. Per tant, un gran cop per a Telecinco i per a tots els seguidors de la telenovel·la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Love is in the air' emetrà el capítol final a l'agost

El pròxim 18 d'agost és quan la ficció protagonitzada per Hande Erçel i Kerem Bürsin emetrà el seu últim capítol a la cadena de Paolo Vasile.

D'aquesta manera, es posarà fi a una trama que a Espanya no ha acabat d'enganxar a l'audiència. I és que els espectadors han preferit gaudir de les sèries turques d'Antena 3: 'Mujer' i 'Mi hija'.

No obstant això, la novel·la va arrencar amb molt bones dades d'audiència a Telecinco. Però a poc a poc els fanàtics van ser perdent interès per culpa dels constants canvis d'horari.

Malgrat això, milers d'espectadors han seguit enganxats davant de les televisions seguint la història d'amor entre Eda i Serkan. Fins i tot la impaciència de molts els ha portat a veure els capítols per avançat.

Hande Erçel confirma la notícia

La notícia de la cancel·lació dels nous episodis de 'Love is in the air' ha estat confirmada per l'actriu protagonista. Hande Erçel ha escrit un missatge a les seves xarxes socials comunicant als seus fans que la novel·la acabaria després de la segona temporada.

La ficció va ser estrenada a l'estiu de 2020 a Turquia, i va aconseguir unes dades arrasadores en aquell moment. Però, les audiències van anar decaient, tant és així que hi va haver molts rumors de cancel·lació en els mesos posteriors.

Tot i això, Fox va anunciar la renovació d'una segona temporada de tretze capítols el passat mes d'abril. Però a més, han assenyalat que farien una aturada en l'emissió.

No obstant això, aquesta la reprendrien uns mesos més tard per intentar recuperar les bones dades del principi. A més de donar-li un descans als treballadors i als actors.

«Arribarem a la fi de la temporada al capítol 39 per motius de salut. Sen Çal Kapimi continuarà al juny amb nous episodis on ho va deixar. Quedeu-vos en el camí!», va explicar la productora en les seves xarxes socials.

Asena Bulbüillosglu, la productora de la sèrie, va negar fa un temps que 'Love is in the air' es cancel·laria al maig. 

Ara, han demostrat que la història d'amor entre Eda i Serkan tindrà un final just, malgrat el desenllaç sobtat de la ficció el pròxim mes d'agost.

Salt temporal en la segona temporada

Segons s'aprecia en l'avançament que ha publicat Fox, en la nova entrega de la novel·la turca hi haurà un gran salt temporal. D'aquesta manera, l'avanç de la sèrie suggereix que la història entre els dos protagonistes es reprendrà diversos anys després i no on es va quedar en el primer lliurament.

«Què fa ella aquí després de tots aquests anys?», es pregunta Serkan en el tràiler que ha compartit la cadena. «Per què el meu cor batega de nou?».

Eda apareix en aquest avançament al costat d'ell en una roda de premsa i al costat d'un premi a la mà. Però el que més ha cridat l'atenció de l'avanç ha estat la veu d'una nena que pregunta pel seu pare.

«Mare, aquest home és el meu pare?». Una incògnita que ha despertat tota mena de rumors entre els seguidors de la telenovel·la turca.