Antonio David davant els jutjats d'Alcobendas el 4 de desembre de 2019

Antonio David tremola: Els seus 3 grans problemes amb la justícia

L'exmarit de Rocío Carrasco podria estar a un pas d'entrar a la presó

No està sent un any fàcil per a Antonio David Flores. Des que s'estrenés el documental de Rocío Carrasco, ha patit una estrepitosa caiguda en picat. El seu prestigi, i aquesta imatge que havia intentat vendre de cara als mitjans, ha quedat per terra.

A més, té més d'un compte pendent amb la justícia, de manera que molt aviat podríem veure'l a la presó. De moment, són cinc anys els que li podrien caure de demostrar-se els delictes d'aixecament de béns i impagament de deutes que se li imputen.

Això, sense comptar amb la guerra que segueix lliurant contra la mare dels seus fills, qui té pendent reobrir el cas per maltractament. Ara sí, aportant noves proves que podrien suposar un dràstic gir dels esdeveniments.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La denúncia de maltractaments arxivada per falta de proves

Ja ho advertia la mateixa Rociíto durant la seva entrevista final: està disposada a tot. «Confio que hi hagi un jutge o una jutgessa que vulguin escoltar-me i em senti en sala», al·legava.

«Presentarem la reobertura amb tots els testimonis nous que han sortit, fins i tot testimonis que no vaig narrar en el seu dia». Uns testimonis que també li han servit per recordar certs successos que havia arribat a esborrar de la seva ment.

«És molt pitjor del que recordava. Ho vull explicar en sala judicial i amb aquestes persones davant». Així deia després de veure diverses imatges de testimonis que havien presenciat de prop els episodis de maltractament.

Carrasco denuncia el seu exmarit per un delicte continuat en el temps. «Això no acaba. Veig que té als nens i això no acaba», lamentava davant el jutge fa uns anys.

La filla de 'la més gran' mantenia l'esperança que una vegada que Antonio David aconseguís la custòdia compartida, que era el que reclamava, el malson arribés a la seva fi.

Però, lamentablement, s'equivocava. «Això té un començament, però encara no ha tingut un final. Són fets que seguiran», assenyalava al respecte.

Presumptes delictes d'insolvència punible i falsedat documental

A aquesta denúncia per maltractaments, se suma un altre cas per presumptes delictes d'insolvència punible i falsedat documental.

L'exguàrdia civil va al·legar ser insolvent econòmicament perquè era incapaç de fer front als deutes. I, a més, així eludia pagar la manutenció dels seus fills.

Per la qual cosa Carrasco el va portar davant la justícia. En aquest moment, Antonio David va decidir recórrer a la sentència del Jutjat número dos d'Alcobendas que exigia una reobertura del judici oral.

Una petició que va ser desestimada per l'Audiència Provincial de Madrid, que li demana 60.000 euros de fiança. Una xifra que s'ha rebaixat des dels 80.000 que se sol·licitaven inicialment.

I, si el pare de Rocío Flores no fes front al seu pagament, s'acabaria portant a terme l'embargament dels seus béns. A més, l'equip legal de Rocío demana cinc anys de presó per a ell.

«Se l'acusa d'haver facturat a través de societats a nom de la seva dona, Olga Moreno, i el seu representant, que finalment van ser deixats al marge d'aquest procediment legal».

La demanda d'Antonio David a la productora del documental

Tot i ser conscient de tots aquests càrrecs, el que fos col·laborador de 'Sálvame' no ha dubtat a denunciar a 'La Fábrica de la Tele', productora de la docu-sèrie de Rociíto.

Una cosa, sobre la qual cosa reflexionava Carlota Corredera. «Ens ha demandat a la cadena i a 'La Fábrica de la Tele'. A Rocío Carrasco no, per què Antonio David no demanda a Rocío per tot el que està explicant?».

«Té por que es reobri el cas i se li giri en contra? Serà perquè no pot demostrar que Rocío menteix?», apuntava la presentadora.

Una qüestió en què ha incidit l'advocat del susdit. «És totalment fals que prendrem accions legals contra qualsevol personalitat que mostri el seu suport a Rocío Carrasco. Només emprendrem accions legals contra el cap pensant del documental».