Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

«Tinc ganes d'abraçar Rocío Flores i dir-li tantes coses...»

Olga Moreno sovint parla dels fills d'Antonio David Flores i Rocío Flores ja està farta perquè sempre ha de defensar-la

Ja fa dos mesos que Hondures acull els concursants de 'Supervivientes'. Els supervivientes troben a faltar a la seva família, i molts d'ells s'estan enfonsant. De fet, Olga Moreno és la que més present té a la seva família.No és la primera vegada que la dona d'Antonio David Flores parla dels fills del seu marit. És més, podem assegurar que durant tot el concurs només ha parlat d'ells. És conscient de la polèmica que s'ha generat arran del documental i pateix pensant en com estaran.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat que va prometre no tornar a esmentar a Rocío i David Flores, ha trencat amb la seva paraula. Olga Moreno ha parlat sobre el seu retorn a Espanya i s'ha imaginat abraçant a Rocío.

La dona i la filla d'Antonio David Flores tenen una relació especial. De fet, la 'influencer' va donar li consells per sobreviure a l'illa. Ara, la malaguenya desitja tornar a veure-la per passar més temps juntes i compartir confidències.

La dissenyadora s'ensorra recordant a la neta de Rocío Jurado

No són els seus fills biològics, però els ha criat com si ho fossin. Així defensa Olga la seva relació amb els fills del seu marit. Una relació de molts anys on els problemes familiars els ha unit.


Va marxar a 'Supervivientes' en plena polèmica pel documental de Rocío Carrasco, i sap que la família viu un moment delicat. És per això que desitja saber com es troben i veure'ls ben aviat. 

Parlant amb els seus companys de concurs, la supervivent ha confessat que té moltes ganes d'abraçar a Rocío. «He pensat molt en ella i tinc ganes d'abraçar-la i dir-li tantes coses...», ha manifestat Olga Moreno.


És cert que a l'illa tothom es torna més sensible i valora la família que té fora. La concursant ara té molt clar que vol compartir més temps amb la filla del seu marit.

Olga torna a parlar de David Flors

Malgrat que Olga Moreno va entrar al concurs amb el propòsit de donar-se a conèixer per com és ella i deixar de banda al seu marit, s'ha centrat en la família de Rocío Carrasco. Per aquest motiu, els vídeos més interessants han estat producte dels seus missatges a la filla de Rocío Jurado.

Aquesta setmana, Olga ha parlat de David Flores i ha confessat que «moriria perquè em doni una carta de les seves». A més, ha recordat el dolç caràcter que té el germà de Rocío: «És especial, es deixa estimar, tant de bo em sortís un nen igual que ell».

La dona d'Antonio David es defensa de les crítiques

Tot i que ha estat conscient que ha parlat més del compte, Olga ofereix titulars a la premsa del cor. Sap que li plouran crítiques, però es defensa assegurant que té dret a parlar de la seva vida.La dissenyadora no sent que estigui fent res dolent, però cal recordar que Rocío Flores va manifestar que les seves declaracions no són oportunes.Sense voler-ho, Olga posa entre les cordes a la col·laboradora d'Ana Rosa Quintana. Així doncs, cada setmana ha de defensar-la per les seves paraules i sovint és complicat. Segur que quan es retrobin, Rocío li explicarà fil per randa com l'han afectat les seves declaracions.