Primer pla d'unes flors al cementiri de Tarragona

Dol a Aragón TV: Mor amb només 53 anys Jaime Fontán

Jaime Fontán Charro ha estat cap de producció d'Aragón TV i ha liderat projectes audiovisuals

La televisió aragonesa s'ha vestit de dol aquest dilluns, 7 de juny. Jaime Fontán Charro, cap de producció d'Aragón TV, ha mort als 53 anys a conseqüència d'un infart.

Lamentablement, no podrà veure el resultat del projecte que tenia entre mans. Es trobava immers, com a productor executiu, en la realització d'un curtmetratge que recreava els afusellaments que va pintar Goya amb la visió de Saura.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aragón TV s'acomiada a través de Twitter

Jaime ha mort la tarda d'aquest dilluns, 7 de juny, als 53 anys després de patir un infart. Una terrible notícia que ha commocionat a tots aquells que el van conèixer.Aragón TV ha estat l'encarregada de confirmar la seva defunció a través d'un comunicat publicat a les seves xarxes socials.«Amb un immens dolor, hem de compartir una notícia que mai haguéssim volgut explicar. El nostre company Jaime Fontán, cap de producció d'Aragón TV, ha mort aquesta tarda. Enviem una abraçada plena d'afecte a la seva família i a tots els que l'estimaven. Descansa en pau, amic», han escrit des d'Aragón TV a Twitter.

Destacada trajectòria en el sector audiovisual

Jaime Fontán es va convertir en una de les grans figures de la televisió autonòmica aragonesa. Membre de l'equip fundador, va donar els seus primers passos dins la cadena el setembre de l'any 2005.

Va exercir el seu càrrec com a cap de producció i el seu nom s'ha consolidat com un dels més reconeguts del sector audiovisual de l'autonomia.

Jaime va donar suport a tota classe de projectes durant la seva trajectòria a la televisió, des de pel·lícules fins a curtmetratges o documentals. I sempre es deixava veure en congressos, debats, estrenes i festivals de la imatge d'Aragó.

A més d'exercir com a cap de producció, va ocupar diversos càrrecs. Va ser director de Producció i Explotació de 'Heraldo-RTVA', director de la productora CPA i gerent de l'empresa Videopro. També va donar classes al Màster de Comunicació i Periodisme que ofereixen la Universitat de Saragossa i 'Heraldo'.

Durant els últims mesos, havia encarregat projectes sobre la pandèmia a set directors de curtmetratges. 

Jaime també era un gran aficionat dels esports. L'atletisme i la muntanya eren les dues grans passions que combinava amb la seva feina en el sector audiovisual.

El cap de producció d'Aragón TV ha deixat a la seva dona i els seus dos fills, Sandra i Nicolás, que estan plorant la seva pèrdua.

Gran commoció per la mort de Jaime Fontán

La defunció de Jaime Fontán ha causat gran commoció entre totes aquelles persones que el van conèixer. Tots ells han compartit missatges i paraules en les seves xarxes socials.

«Era un bon home, company en moltes aventures des de fa més de 20 anys», ha comentat Gaizka Urresti, director i productor, completament destrossat. «Treballador i lluitador. Aragón TV li deu molt a la seva honestedat i el seu compromís amb el món audiovisual. Era un gran amic».

«Jaime era un home generós, sempre disposat a ajudar. I més a tots aquells que comencen en el món audiovisual», ha destacat l'actor i productor Jaime García. «Prudent com pocs i un professional d'una altura extraordinària. Tota la família de l'audiovisual aragonès el trobarem a faltar».

«Era una magnífica persona, un gran treballador que feia fàcil les coses», han estat les paraules d'Emilio Casanova. «I, sobretot, un amic que sabia ser-ho. Sembla poc, però no ho és».

Luis Larrodera també ha escrit un missatge dedicat al cap de producció d'Aragón TV a les seves xarxes socials.

«Segueixo intentant assimilar el comiat de Jaime Fontán. Sempre tenia un somriure i paraules amables per a tothom», ha destacat. «I jo vaig tenir la sort de ser el seu amic. Una abraçada per a la seva família i amics, i per a tots. Descansa en pau, Jaime. Has marxat massa aviat».