Olga Moreno revela nous problemes de David Flores: «Li falta»

La concursant de 'Supervivientes' torna a parlar sobre la família d'Antonio David Flores i els espectadors es queixen a les xarxes socials

Les gales de 'Supervivientes' són com la pel·lícula 'Atrapat en el temps' perquè Olga Moreno sempre fa el mateix. La concursant sovint parla de David Flores Carrasco, el fill del seu marit.


L'audiència està farta que Olga Moreno no deixi de parlar sobre les intimitats de David, fent referència a la seva malaltia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno no es penedeix de parlar més del compte

Olga Moreno ha assegurat que vol batejar a David Flores, i l'audiència ha considerat que aquesta declaració ha estat un atac cap a Rocío Carrasco.No obstant això, la concursant no sap que tothom posa en dubte el seu testimoni per tot el que s'ha descobert amb el documental de Rocío Carrasco. Així doncs, ella no es talla ni un pèl i segueix parlant davant tots els espectadors.Olga Moreno ha manifestat que «David té alguna cosa. És especial». A més, ha afegit que «és un nen molt afectuós. De veritat, és un nen deu. Tant de bo em sortís un nen igual».

És més, ha continuat dient: «Quan entra al llit, ha de fer-me un petó i una abraçada. I si no, no dorm». En aquest punt, ha tornat a incidir que ella és una de les persones més importants per a David: «M'estima molt».Per si no n'hi hagués prou, ha afegit: «Tu saps que se sent quan un nen t'estima amb aquesta passió?». Olga Moreno ha anat més enllà i ha assegurat que «a David li falta la seva mare, el pare, l'àvia, la tieta... per això ve amb mi».

Olga ha intentat justificar els seus 'monòlegs' davant l'audiència. Per això, ha explicat que «vaig dir que no volia parlar sobre els meus nens ni el meu marit. Però és que et deixes anar perquè és la teva vida». A més, no té cap dubte que «la meva vida és el meu marit, la meva Lola, el meu David i la meva Rori».Amb tot això, s'ha preguntat si «estic fent alguna cosa dolenta? Per què sempre he de pensar en els altres i en la gent?». Ella mateixa s'ha respost dient que «pensaré en mi».

Antonio David Flores amb Olga Moreno i els seus tres fills
Olga Moreno ha tornat a parlar de la seva vida | xarxes Socials

La madrastra de Rocío Flores reflexiona sobre el seu concurs a 'Supervivientes'

A més de parlar de David, Olga Moreno ha optat per exposar el motiu pel qual va decidir entrar al 'reality'. Així doncs, parlant amb Lara Sajen, ha manifestat que «això a mi m'ha passat per alguna cosa. El meu marit s'ha quedat sense feina. Ens feia falta». És més, ha exposat: «Necessitava un 'kit kat' a la meva vida».

De la mateixa manera, no ha dubtat en comentar el que més enyora: «Em moro per fer-li una abraçada al meu marit. I per veure la meva filla de 8 anys. I em moriria perquè David em donés una carta de les seves».També ha tingut paraules per a Rocío Flores: «He pensat molt en ella perquè li ha tocat viure tot això, i tinc moltes ganes d'abraçar-la. I de dir-li moltes coses».

La participant es defineix com 'mare coratge'

El 'monòleg' d'Olga Moreno ha anat més enllà i, fins i tot, s'ha reconegut com a víctima i mare coratge. En concret, entre llàgrimes, ha explicat que «havia d'estar amb els nens i fer veure que tot anava bé. No podia plorar perquè no volia que em veiessin plorant».

A més, ha explicat que «mai he pogut plorar davant dels nens, i amb el meu marit igual. A ell sempre li he hagut de donar molt suport». I en aquest punt ha destacat que «la meva filla no em pot veure plorant. Doncs imaginat David i Ro».

«Vaig anar al cementiri a veure el meu sogre i em van seguir. Els vaig demanar que em deixessin sola», ha explicat Olga Moreno.

Els espectadors estan farts de la concursant 

És cert que Olga Moreno té molts seguidors, però també té molts detractors. Molts espectadors estan farts que parli sobre la seva vida de fora.

De fet, les xarxes socials s'han omplert de missatges que critiquen la seva actitud. Li han deixat comentaris com els següents: «Em fa fàstic escoltar-te» o «Ja no puc ni sentir-la».


Comentaris

envia el comentari