Logotip de La Sexta

La presentadora de La Sexta, Cristina Saavedra, plora una dolorosa pèrdua

Cristina Saavedra ho ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials

Cristina Saavedra és una de les cares més conegudes de La Sexta. I és que es troba al capdavant de 'La Sexta Noticias'.

I avui és notícia. No per ser la presentadora de l'espai informatiu, sinó per una qüestió personal: ha patit la pèrdua d'algú molt important. En concret, de la seva àvia.

La presentadora dona a conèixer la trista pèrdua que ha patit

La periodista gallega, de 45 anys, és molt activa a les xarxes socials. Normalment parla de la seva feina o dels assumptes importants del país. No obstant això, ara ha fet una excepció i ha explicat que està patint moltíssim perquè s'ha mort la seva àvia.

Així, ha donat a conèixer la notícia a través de Twitter. Ho ha fet escrivint un comiat molt emotiu que deixa clar tot el que aquesta dona ha significat, significa i significarà per a ella.

Diu així: «La meva àvia no volia flors al seu enterrament. Volia que aquests diners els donéssim a la Cocina Económica de La Corunya (menjador social). No hi ha hagut flors avui». I ha afegit: «La meva àvia. L'altra dona que em va criar. La meva mestra. Quin honor portar la teva sang. Ja et trobo a faltar...».

La periodista gallega també s'acomiada a Instagram

A més de fer aquesta publicació tan emotiva a Twitter, Cristina Saavedra ha recorregut a Instagram, on també ha dedicat unes paraules a la seva àvia. Concretament, ha compartit una imatge de les mans de la seva àvia per cap d'any. I l'ha acompanyat del mateix text que ha publicat a Twitter.

Però hi ha afegit alguna cosa més. Ha ampliat el comiat així: «Aquesta foto és de l'últim cap d'any, mentre preparava el raïm. Com et trobaré a faltar, velleta...».

La presentadora de La Sexta rep moltes mostres de condol

Els seguidors de Cristina Saavedra no han dubtat a donar-li el condol per aquesta pèrdua. Ho han fet a través de les dues xarxes socials que hem esmentat. En concret, li han dit coses com ara «Una abraçada gran. Ho sento molt» o «Sento la pèrdua. M'ha fet recordar a la de la meva àvia, que se'n va anar amb 90 anys».

I no han faltat altres missatges molt més poètics i sentits. «No la trobis a faltar. Es troba en cada cèl·lula del teu cos i cada vegada que respires, ella respira amb tu», escrivia un usuari. 

Això sense passar per alt els que han destacat la faceta solidària d'aquesta persona tan important per a Cristina. Un exemple són aquestes paraules: «Tenia molta consciència social. Era grandíssima, i és un orgull tenir una família així».

De la mateixa manera, amics i companys de la periodista s'han sumat al condol. Entre ells es troben des de l'actor i humorista Dani Martínez fins a la presentadora Sandra Sabatés o la periodista Andrea Rober. Dues dones que també treballen a La Sexta, a 'El Intermedio'.

Tots aquests missatges hauran reconfortat una mica la gallega. No obstant això, en aquests moments tan durs el seu principal suport és, sens dubte, la família. Sobretot la seva parella: el periodista esportiu de Cuatro Manu Carreño.

Estan junts des del 2003, tot i que no van confirmar la relació fins al 2015. Per això han donat forma a una de les relacions més sòlides de l'àmbit mediàtic. Això sí, mantenen la seva vida privada totalment allunyada dels focus i de les càmeres.