Marta Chavarri acompanyada per Carmen Lomana

Carmen Lomana carrega contra Carlota Corredera: «Ho sembla»

L'empresària ha fet una comparació molt polèmica sobre la presentadora gallega

Carmen Lomana té molt clara la seva postura sobre Rocío Carrasco. La 'socialité' no té por de ser titllada de «negacionista», un terme que ha encunyat Carlota Corredera per referir-se a les persones que no creuen el seu testimoni.

Al llarg de l'emissió de la sèrie-documental, l'empresària no ha tingut objeccions a carregar durament contra la filla de Rocío Jurado.

Tot i les proves documentals aportades, considera que el seu relat no justifica el distanciament amb els seus fills. Alhora, opina que el seu odi cap a Antonio David és el causant del conflicte familiar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, tampoc ha tingut bones paraules cap a Telecinco i la productora de 'La Fábrica de la Tele'. I és que ha qualificat «d'espectacle denigrant» la docu-sèrie en les seves xarxes socials.

Carmen Lomana torna a la càrrega contra el documental de Rocío Carrasco

En la seva última intervenció davant els mitjans de comunicació, Carmen Lomana ha anat més enllà en arremetre novament contra el format i la seva presentadora.

No només per crear un judici mediàtic paral·lel a la batalla que es lliura als tribunals. També per abanderar una xacra social tan problemàtica com la violència de gènere des d'un plató de televisió i amb un cas tan polèmic.

«No es pot prendre el pèl a les dones maltractades de veritat des d'un plató. Des d'un espectacle que no és ni més ni menys que un negoci», deia indignada davant els micròfons d''Europa Press'.

Després de la seva visita a la inauguració de l'exposició 'Azul Azul' amb motiu del Dia dels Oceans, l'empresària ha tornat a la càrrega contra Rociíto i Telecinco.

Encara que en aquesta ocasió els seus atacs han anat dirigits especialment a Carlota Corredera, a qui ha comparat amb un sagnant general de la Inquisició.

Carmen Lomana compara Carlota Corredera amb Torquemada

Durant la seva conversa a peu de carrer amb la reportera d'Europa Press, l'empresària s'ha mostrat molt crítica amb el paper de la presentadora gallega. Una tasca que també ha estat molt qüestionada en xarxes socials, on la periodista s'ha convertit en el blanc de tots els atacs.

«No hi ha hagut cap pluralitat. Aquí s'està fent tribunal popular, sembla la inquisició. I Carlota Corredera és com Torquemada», assegurava realitzant una comparació poc afortunada amb un dels inquisidors més temibles dels Reis Catòlics.

«Es creu il·luminada per Déu per salvar totes les dones d'aquest país. Una presentadora ha de ser neutral», afegia l'empresària a manera de consell.

Carmen Lomana no entén que la presentadora s'hagi emportat el documental al terreny personal. Fins i tot arribant al punt d'enfrontar-se amb els seus companys per defensar Rocío Carrasco.

Tampoc comprèn per què des del programa sempre parlen en nom de totes les dones. Així, deixa molt clar que no totes se senten representades amb aquest discurs.

«A mi que em deixin en pau, que jo no vull que lluitin per mi, ja he lluitat prou i soc una dona molt lliure. I com jo moltes», advertia la televisiva als micròfons d''Europa Press'.

L'advertència de Carmen Lomana a Rocío Carrasco: «Hi haurà resposta»

Finalment, Carmen Lomana ha aprofitat la seva intervenció per llançar una advertència a Rocío Carrasco.

«Que es prepari ella també. Estic segura que hi haurà resposta i a més en els tribunals perquè ha fet moltes coses que no es podien fer. Els Mohedano també estan patint, molta tristesa i un maltractament molt gran», recordava.

A més, ha volgut mostrar el seu cansament sobre un tema que ja fa tres mesos que acapara els titulars, i que sembla no arribar al seu final.

«Una vegada li vaig preguntar a Jorge Javier quan acabaria perquè era una llauna i em va contestar lacònicament mai. O sigui que prepareu-vos», assenyalava després de ser preguntada per la segona temporada de la docu-sèrie.