Primer pla de la reina Letícia

Dues imatges de Letícia amb poca roba no deixen dormir a la Zarzuela

La reina Letícia ha esquivat als fotògrafs, però s'han rescatat imatges seves del passat

La preocupació per l'estat de salut de la reina Letícia assota Zarzuela a causa de dues imatges seves. És sabut que les vacances de la Família Reial són tot un secret per a la societat, encara que les financen amb els diners de tots. Però, segons afirmen, es mostren molt cauts a ocultar la destinació per motius de seguretat.

Cada any, els reporters i paparazzis busquen la mateixa instantània sense cap mena de resultats. I és que la imatge de la monarca en biquini s'ha convertit en la fotografia que tots volen aconseguir i vendre per treure un bon benefici econòmic.

Aquest any, com és habitual, la recerca no ha tingut cap fruit i no s'ha pogut captar la periodista en vestit de bany. De fet, malgrat els incessants intents, des de fa molts anys que no s'aconsegueix donar amb el seu parador per obtenir el cobejat premi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És per aquest motiu pel qual s'han rescatat dues imatges de fa diversos anys en què s'aprecia a la reina Letícia en biquini. Unes imatges que han despertat de nou la preocupació en el seu entorn més proper i han fet saltar les alarmes pel seu canvi.

Les dues imatges de la reina Letícia que evidencien el seu canvi físic

Com és habitual, els monarques han gaudit d'unes vacances ocultes en les quals l'única evidència és el to bronzejat que han adquirit. Així, s'ha pogut apreciar aquest detall en les recents intervencions públiques que tots dos han tingut durant aquestes darreres setmanes.

Ella va anar a un acte que celebrava el diari 'El País' al costat de la directora Pepa Bueno. Letícia lluïa un vestit negre en què deixava al descobert els seus braços bruns i musculosos, i unes espatlles més blanques que evidenciaven les seves llargues hores d'exposició solar.

Aquest estiu ha aconseguit escapolir-se dels objectius dels reporters, ja que ningú ha aconseguit donar amb la destinació escollida per les seves vacances. De fet, fonts properes asseguren que està satisfeta de no formar part de les portades dels principals mitjans de la premsa del cor.

Tot i això, hi ha una cosa de la qual no pot fugir: el passat. I és que fa uns anys va ser captada gaudint d'un dia a la mar quan encara era princesa d'Astúries. Les imatges van ser immortalitzades quan gaudia d'unes vacances a Marivent i navegant en el iot familiar.

La seqüència recull un dia ple de bons moments, gaudint de la mar i dels raigs de sol. També s'aprecia que porta posat un biquini florejat i amb molts colors mentre sosté una beguda per aplacar la set provocada pel temps calorós de l'illa.

Segons assegura la periodista Pilar Eyre, aquestes imatges estarien valorades al voltant de 150.000 euros. Un preu que va en augment cada any que passa i no s'aconsegueix captar la reina en roba de bany.

No obstant això, aquestes dues imatges han portat de nou la polèmica sobre l'estat físic d'ella i la seva obsessió per la primesa. És més, els rumors sobre una suposada anorèxia per part de la monarca sempre han sobrevolat Zarzuela.

En aquestes fotos del passat es pot observar a una Letícia més grassoneta i amb una imatge molt allunyada de l'actual. Per això, fa que la preocupació pel seu estat de salut torni a Zarzuela i posi tot el seu afany per ajudar-la.

La veritat és que el canvi físic de la monarca des que es va donar a conèixer el seu enllaç amb el príncep ha variat molt. En l'actualitat està molt més prima i es pot apreciar gràcies als 'looks' que selecciona per a cada acte.

Així mateix, la reina Letícia sempre ha destacat pel seu estilisme i bon gust a l'hora de vestir, però, malgrat això, la seva aparença física l'ha eclipsat algunes vegades.