Ana María s'ha emocionat al plató de 'Viva la vida'

Preocupant estat de salut d'Ana María Aldón: «Em fa molt mal, és inaguantable»

Ana María Aldón alarma tota la seva família després de les paraules a Instagram

Ana María Aldón no li desitjaria ni al seu pitjor enemic l'accidentat Nadal que viu per culpa del coronavirus. I és que el virus afecta cada dia a més ciutadans i també ha entrat a casa d'Aldón.

El cas és que el fill de la col·laboradora de 'Viva la vida', José María, de 8 anys, va passar la Nit de Nadal confinat amb Aldón en una habitació del domicili familiar. Tots dos van estar enclaustrats unes hores a l'espera de conèixer els resultats de la PCR, després d'anar a l'hospital perquè el nen tenia 39,5 graus de febre.

Imatge d'una 'story' d'Instagram d'Ana María Aldón amb el seu fill petit
Ana María Aldón, el mateix dia de la Nit de Nadal amb el seu fill | Instagram

La dona de José Ortega Cano va penjar al seu Instagram un 'story' des de la sala d'espera de l'hospital amb un text que deia així. «Amb la il·lusió que tenia que aquesta nit ve el Pare Noel i al final ens veiem a l'hospital amb 39,5», es lamentava Ana María.

Ana María Aldón viu el seu pitjor Nadal per culpa de la Covid

Aldón va continuar explicant als seus seguidors la Nit de Nadal com avançava la situació del seu fill i si hi havia novetats sobre els resultats de la PCR. Mentrestant, tots dos es van confinar esperant poder sopar amb la resta de la família, però, a les dotze de la nit, Ana María no va poder més i va optar per posar-se còmoda, ja que no tenia notícies de la prova del seu fill.

Els laboratoris han de fer tants tests que els resultats van trigar més del previst en tractar-se d'una data tan assenyalada com la Nit de Nadal. «Passo per aquí per dir-vos que estem aquí el nen i jo tancats a l'habitació perquè estem esperant el resultat de la PCR. Fins que no el tinguem no podem seure tots a taula», va explicar Aldón.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano sortint de l'hospital
Ortega Cano i Ana María Aldón, fa uns mesos sortint de l'hospital | EUROPA PRESS

Aldón confessava que «els altres tenim tests d'antígens negatius, però el nen està esperant el resultat. Amb 39,5 de febre ja és una cosa, o sigui que de moment precaució». El que no esperava la dona d'Ortega era caure encomanada, i el cas és que ella finalment també va ser positiva juntament amb el seu fill.

Això sí, Aldón no ha donat positiu fins aquest dilluns, ja que diumenge a 'Viva la vida' va confessar-li a Emma García que el seu fill era positiu, però ella encara no ho sabia del cert. «Tinc mal de coll i cap», es queixava en ple directe.

Ana María Aldón i el seu fill donen positiu en coronavirus: «Insuportable»

Aquest dilluns, 'El programa de Ana Rosa' confirmava que Ana María Aldón també havia donat positiu en Covid-19. De fet, era ella mateixa qui compartia com se sentia a través del seu Instagram.

Imatge d'una 'story' d'Ana Maria Aldón malalta de coronavirus
Ana María Aldón explica des del seu llit els dolors que pateix a causa de la Covid-19 | INSTAGRAM

«Em fa molt de mal la gola, tinc molta pressió al cap, i no queda més remei que aguantar el xàfec, és insuportable», confessava.

Ara només falta que la resta de la família es faci una PCR per ser contacte directe amb la tertuliana i el seu fill. José Ortega Cano, Gloria Camila i José Fernando, entre d'altres, s'hauran de sotmetre a una PCR per saber si també han caigut contagiats.

Cal recordar que el Nadal de l'any passat José Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila també van agafar el virus. Així ho explicava la filla del destre en un missatge publicat el darrer dia del passat any: «Fa uns dies donava gràcies perquè cap dels meus havia agafat el virus, i avui, 31, Cap d'Any, darrer dia d'aquest any fatídic, l'hem agafat tots».