Rocío i David Flores abraçats

La trucada que pot canviar la vida de Rocío i David Flores

Els germans Flores estan a punt d'acostar posicions amb una persona molt important del seu entorn

Rocío Flores i el seu germà, David, són a prop de tenir una conversa telefònica que propiciarà que acostin posicions amb una persona molt propera a ells.

Fa unes setmanes, en plena voràgine per la reaparició de Rocío Carrasco, la mare de Rocío Flores, la jove va manifestar que no volia fer ni un pas més per a acostar posicions amb ella. Unes declaracions que responien a una crida de la seva tieta, Rosa Benito, a 'Ya es mediodía'.

Davant d'aquestes paraules, l'exdona d'Amador Mohedano es va mostrar molt dolguda, però confiava a arreglar les coses. Ara sembla que Rocío Flores ha recapacitat i que està disposada a construir ponts.

Primer pla de Rocío Flores
Rocío Flores es va mostrar dolguda amb Rosa Benito | GTRES

Rosa Benito, assenyalada per Rocío Flores

Quan va tornar a 'El programa de Ana Rosa', Rocío Flores va recordar com estava de dolguda amb Rosa Benito. Les declaracions de la seva tieta retraient-li que no donés suport a Rocío Carrasco de la mateixa manera que a Olga Moreno van trencar la relació familiar.

«M'ha sabut greu que hagi utilitzat qui ha utilitzat per a fer-me mal a mi», explicava la jove tertuliana. Aquests mesos han sigut complicats per a ella, i el que menys necessitava era que Rosa també l'ataqués.

«Forma part de la meva família i sap què ha passat aquest últim any i mig», argumentava sense poder amagar l'emoció. La intervenció que va fer l'espai matinal ara ha tornat a sortir a 'Ya es mediodía', on Rosa Benito ha escoltat amb atenció les seves paraules.

Per a l'exdona d'Amador Mohedano, veure com la relació amb Rocío Flores s'ensorrava ha sigut molt dur. Ella també es va sentir dolguda amb certes declaracions de la seva neboda i ha reclamat que li demani perdó. «Em mereixo una trucada, no per orgull, sinó per dolor», comentava.

No obstant això, Rosa Benito segueix tenint afecte a Rocío Flores, i assenyalava: «Me l'he estimat i me l'estimo, com no me l'he d'estimar!». És per això que l'actitud freda de Rocío Flores encara li fa més mal. «Sempre que m'ha trucat, li he respost», ha dit.

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa Benito va demanar a Rocío Flores que li truqués | GTRES

En aquest sentit, Benito s'ha cansat de ser qui sempre fa el primer pas. Considera que va ser Rocío Flores qui li va fer mal amb «la pregunta que va fer a Lequio, i una cosa no té res a veure amb l'altra».

«Jo també necessito que ella em truqui, per què no? Perquè soc gran i he de fer certes coses?», reflexionava.

Rocío Flores: «Si no ho fa ella, ho faré jo»

Rocío Flores i Rosa Benito han estat setmanes recriminant-se l'una a l'altra que no fes el pas d'agafar el telèfon per a arreglar les coses. Un comportament que no ha fet més que posar més distància entre elles i alimentar la guerra mediàtica.

Cansada de la situació, Rocío decidia posar fi a l'enfrontament amb un missatge clar cap a la seva tieta. «No m'agraden els mals rotllos. Si no ho fa ella, ho faré jo», anunciava la influencer deixant clar que parlaria amb la seva tieta.

Muntatge fotogràfic de Rosa Benito i Rocío Flores
Muntatge amb fotos de Rosa Benito i Rocío Flores Rocío Flores confirma que trucarà a la seva tieta Rosa Benito | LND

Rosa Benito ha estat molt contenta de rebre aquesta notícia i, molt emocionada, ha reconegut: «No estic enfadada». A més, ha assegurat que, «per descomptat», atendrà la trucada de Rocío «com sempre he fet».

No obstant això, ha volgut deixar clar que res del que es diguin en aquesta conversa sortirà a la llum. «Quedarà en privat, com queden les converses que tinc amb la meva gent», sentenciava l'ex d'Amador.