Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban abandona 'Sálvame' després de la traïció del programa: «Estic farta»

'Sálvame' ha vist com Belén Esteban ha marxat després d'un conflicte amb un dels seus grans enemics

Fa molt de temps que Belén Esteban, col·laboradora habitual de Telecinco, treballa en televisió i per això té a l'esquena un exèrcit d'enemics. Recentment, en concret ahir, ha patit un aldarull amb un dels seus companys de 'Sálvame' fins al punt d'abandonar el programa.

No obstant això, l'audiència responsabilitza l'esmentat espai televisiu, ja que no és la primera vegada que passa una cosa semblant. Ara, Belén Esteban s'ha enfrontat a Kiko Jiménez, un tertulià conegut per haver mantingut una relació sentimental amb Gloria Camila Ortega.

No és la primera vegada que 'la princesa del poble' hi té problemes, ja que fa uns mesos van tenir una discussió sense precedents. Ara, però, des que Kiko concedís una entrevista a una coneguda publicació on assegurava que Esteban tenia problemes amb el seu marit Miguel Marcos.

Arran d'això, Belén esclatava perquè Jiménez li retreia que treballa a la televisió gràcies a la filla que va tenir amb Jesulín de Ubrique. I com que la col·laboradora no permet que ningú parli d'Andrea Janeiro, la seva primogènita, va abandonar indignada el plató visiblement. I les xarxes socials han responsabilitzat els directors de 'Sálvame' d'aquest succés, posicionant-se al costat de la mare d'Andreíta.

Tot va començar perquè Kiko Jiménez va explicar que ell va perdre molts diners durant la seva relació amb Gloria Camila Ortega. Segons explicava, li van oferir participar a 'Supervivientes' i va dir que no perquè la colombiana no volia, però després va canviar d'opinió. L'organització del concurs li va rebaixar el sou notablement perquè va avisar que viatjaria a Hondures a l'últim moment.

Per la seva banda, l'ex de Jesulín considera «molt injust» que Jiménez li retregui això a Gloria Camila, ja que creu que ell ha sortit beneficiat del romanç. Però Kiko no està d'acord amb aquest argument perquè pensa que si treballa a la petita pantalla, és perquè té talent. Aquesta diferència d'opinions va generar un conflicte que va acabar amb Esteban fora dels estudis de Telecinco.

Belén Esteban esclata a 'Sálvame': «Tinc el meu propi nom»

Tot i que Kiko Jiménez reconeix que va començar a col·laborar als programes de Telecinco gràcies a Gloria Camila, també assegura que ell no ha estat l'únic. Seguint la seva teoria, la de 'Sálvame' s'ha convertit en 'la princesa del poble' després d'haver mantingut un romanç polèmic amb Jesulín de Ubrique. Però, Esteban està cansada de donar sempre les mateixes explicacions i per això va abandonar el programa per no coincidir amb el seu company.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belen Esteban s'ha reivindicat| GTRES

La mare d'Andrea Janeiro assumeix el seu passat, però reivindica que els experts en crònica social li donin lloc després de tants anys. «Jo vaig arribar aquí per ser l'ex de, però fa molt de temps que soc Belén Esteban i tinc el meu nom», declarava sobre això. Tot anava bé fins que Jiménez va fer un comentari ofensiu que va acabar amb la seva paciència.

De la mateixa manera, Kiko assumeix que ell també ha estat xicot d'una persona coneguda, però presumeix de no haver tingut un fill amb ella. «Gràcies a Deu jo no la vaig deixar embarassada», va comentar davant la sorpresa de tots els seus companys de 'Sálvame'. L'equip va unir-se per donar suport a Esteban i ell no va tenir més remei que sortir de plató per demanar-li perdó.

Belén marxa de 'Sálvame': «Estic en una altra ona»

Esteban va abandonar els estudis centrals de Telecinco perquè no volia continuar discutint amb Kiko Jiménez. «Estic farta», cridava mentre es posava l'abric i recollia les seves pertinences. Alhora, gran part del públic pensa que els directors de 'Sálvame' estan darrere d'això, ja que saben que Jiménez té un comportament força provocatiu.

'La princesa del poble' no està interessada a crear espectacles gratuïts, perquè no necessita ningú per cridar l'atenció. «Jo estic en una altra ona, us desitjo bon Nadal», comentava just abans de marxar. Tots els seus companys van mostrar-li suport, ja que pensen que ha estat víctima d'un atac injustificat.