Fotomuntatge de Pepe Navarro i Alejandro Reyes

Alejandro Reyes trenca el silenci i parla sobre el seu pare Pepe Navarro

Alejandro Reyes deixa les coses clares sobre la paternitat de Pepe Navarro

Alejandro Reyes ha tornat a parlar sobre el seu pare legítim, el presentador Pepe Navarro, però ho ha fet a través de Rafael Amargo, el seu cap actual a l'obra 'Yerma'. I és que, malgrat la petició de la Fiscalia de nou anys de presó contra el ballarí, Amargo se sent pletòric amb la seva obra teatral.

En aquesta obra treballa, a més d'Alejandro Reyes, la neboda de la reina Letícia, la jove Carla Vigo. Tots dos han trobat el seu lloc al món de l'espectacle gràcies a l'habitual polèmic ballarí.

Els reporters d'agències han departit amb Rafael Amargo i explica com veu l'assumpte de la paternitat d'Alejandro Reyes. Així, l'artista espanyol es mulla sobre el tema espinós i sobre si Pepe Navarro és el seu pare biològic o no.

«Alejandro Reyes vol arreglar això on hagi de ser, però no en aquest cercle social»

«Ara, quan ha volgut parlar, ha parlat amb molta educació, ni culpant ningú ni parlant a ningú», ha dit en primer terme. Per Amargo, Alejandro Reyes vol fugir d'aquesta fama heretada i ficar-se de ple al món artístic per mèrits propis. «Vol treballar, vol arreglar aquestes coses on s'hagin d'arreglar, però no en aquest cercle social, perquè els seus pares són coneguts».

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes, el fill legítim de Pepe Navarro, en una imatge d'arxiu | Europa Press

L'artista coneix l'ex de Pepe Navarro i admet que és un gran referent. «Jo a Ivonne l'estimo moltíssim, no se'ns pot oblidar que és un referent a Espanya. Ha fet moltíssimes coses i tots creixem», lloa a la veneçolana.

A més, l'artista ha parlat sobre Ivonne Armant, neta de Plácido Domingo, i per a ell n'és una dona exemplar. «Jo mateix, quan veiem persones les encasellem i és increïble l'educació que té, la primera que arriba...».

«M'encantaria ser el pare d'Alejandro Reyes»

Alhora, Amargo ha sorprès en afirmar que li encantaria ser el pare d'Alejandro Reyes per la bona persona que és. «Jo vull ser el pare d'Alejandro, m'encantaria. Alejandro és un home de debò, compromès, educat, cavaller, bona persona», sentenciava davant de la premsa.

Imatge d'Alejandro Reyes posant abraçant-se amb Rafael Amargo
Rafael Amargo ha sorprès en afirmar que li «encantaria ser el pare d'Alejandro Reyes» | Europa Press

D'altra banda, Rafael també parla de la seva acusació per tràfic de drogues i exposa que «ells segueixen dient coses i jo estic preparant la meva defensa. Que et donin un sumari en format 'Word', que cadascú posa el que vol amb quatre formats diferents. Quan hi ha un registre en una casa el dia 2 de desembre i entren l'1, aquí està tot malament», es queixava.

A més a més, explica que ell consumeix drogues, però que el que va trobar la policia a casa seva era una quantitat mínima per aturar-lo. «Troben alguna cosa d'algú que s'ha pogut oblidar allà o meu, que jo consumeixo, però és 0,004 és una bossa amb una gota de pols».

«La gent no té pudor»

Sí que confessa Amargo que sent la pressió de ser jutjat per l'opinió pública: «Jo he d'estar on soc: callat. És molt dur veure't assenyalat quan estan contra el teu honor i la teva carrera. La gent no té pudor».

Així mateix, no oblida la pel·lícula que va perdre per la detenció fa un any: «La pel·lícula que vaig perdre a Hollywood qui me la paga?».

El 'cap' d'Alejandro Reyes vol reclamar danys, però quan governi el Partit Popular. «Esperaré que guanyi el PP. Que bé veure-us en un lloc que no sigui a la porta d'un jutjat», feia broma finalment.