Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne i la famosa espanyola a qui no ha pogut enamorar

Ha sortit a la llum el nom de la 'celebrity' espanyola que va vetar Bertín Osborne

Bertín Osborne és un home que al llarg de la vida s'ha definit com un gran conquistador. A més de ser un cantant d'alçada, el de Jerez ha tingut nombroses relacions, més o menys duradores en el temps, que l'han convertit en un dels homes més desitjats.

Bertín no només té una extensa carrera musical de quaranta anys, sinó que també s'ha erigit com un dels presentadors més famosos de la televisió espanyola. I tot gràcies al programa 'Mi casa es la tuya' .

Les entrevistes que fa sempre donen peu a grans titulars, i diumenge passat, al programa 'La Roca' de La Sexta no va ser menys. Bertín va revelar a Nuria Roca com analitza l'esdevenir d'aquestes converses amb els personatges tan diversos que convida al seu programa.

La dona que no ha caigut als braços de Bertín Osborne

«Em llegeixo la seva biografia, totes les coses que ha fet, i després surto i dic: "Parlarem d'una cosa. Tu de petita eres dolentíssima", començo a estirar el fil, i tinc una orellera perquè em disperso molt», ha explicat.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín Osborne ha tingut moltes parelles, l'última de les quals és Fabiola Martínez | GTRES

Cal assenyalar que no sempre és tan ordenat. Perquè la manera tan caòtica que té d'improvisar l'ha portat a ser 'eliminat' per una de les presentadores més conegudes de la televisió.

Parlem d'una amiga seva a qui no li agrada gens treballar amb l'andalús perquè la torna «boja” amb aquesta manera de procedir tan deslligada. El cas és que la protagonista d'aquesta història té en una de les clàusules dels seus contractes no treballar amb Bertín. Ens referim a l'actriu i biòloga Ana Obregón.

Ana Obregón al seu dia va vetar Bertín Osborne

A l'entrevista que li va fer Nuria Roca, van recordar una gala de fa anys en què va fer de presentador juntament amb Ana Obregón i a la qual va arribar tard. I el pitjor no va ser això, sinó que abans havia anat a la platja.

El que semblava un caos absolut es va acabar convertint en tot el contrari. I és que a Bertín li va sobrar temps perquè se sabia de sobres el guió.

Primer pla d'Ana Obregón somrient
Ana Obregón va vetar Bertín Osborne per a evitar haver de treballar amb ell | GTRES

«L'Anita és un metrònom. Ella s'havia après tot el guió, vaig arribar jo i allò era un caos total. I crec que va dir que no volia tornar a treballar amb mi mai més», va confessar sobre Ana Obregón.

Tot i que té molt bona relació amb el cantant, Ana ha obligat el seu representant a que no la faci coincidir mai més amb ell en un plató.

«Crec que deia que era incapaç de treballar amb mi perquè la tornava boja», va sentenciar Bertín. I va posar de manifest que no canviarà la seva manera de fer perquè és una cosa que li neix així.

Bertín Osborne revela gràcies a quin famós va entrar a la televisió

D'altra banda, a l'entrevista nadalenca que va oferir Bertín a Toñi Moreno des de casa seva, vam saber com va començar a treballar a la televisió. I va ser gràcies al gran Pedro Piqueras.

Primer pla de Bertín Osborne mirant cap a un costat
Bertín Osborne ha confessat com va entrar a treballar a la petita pantalla | GTRES

«Tinc molt bon record del Bertín. Per això, quan un dia em va dir "escolta, tinc ganes d'anar a Telecinco", li vaig dir que no es preocupés. Que jo faria d'enllaç», explicava el presentador de l'informatiu.

«Vaig parlar amb el Bertín un dilluns. L'endemà vaig parlar amb Paolo Vasile i dimecres al matí érem a casa seva, així de ràpid. I dimecres a la tarda ja tenia el contracte signat», va recalcar Piqueras.