Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

La gran semblança d'Alejandra Rubio amb Sergio, el seu germà gran desconegut

Alejandra Rubio ha publicat una fotografia que ha sorprès molt

Alejandra Rubio, neta de la gran María Teresa Campos, amaga un secret: té un germà desconegut. Ell vol seguir sent anònim, però la jove està cansada de ser discreta amb aquest tema i ha publicat una fotografia amb ell. Es diu Sergio Rubio i és fruit del primer matrimoni d'Alejandro Rubio, pare d'Alejandra i exmarit de Terelu Campos.

La noia se sent orgullosa que els seus pares, tot i que estiguin divorciats, segueixin tenint bona relació. Tothom està convençut que l'empresari ha fet molt per la família Campos, per això segueix formant part del clan. Fins ara ningú havia parlat del germà d'Alejandra, tot i que molts periodistes sabien que existia.

Fotomuntatge d'Alejandra i Sergio Rubio
Alejandra Rubio hat presentat públicament el seu germà, Sergio | Instagram

Alejandra Rubio, col·laboradora habitual de Telecinco, sempre ha presumit de tenir una relació estupenda amb Sergio, el seu «germanet». El jove és dissenyador gràfic i DJ, així que li aniria molt bé guanyar popularitat gràcies al vincle que té amb les Campos. El problema és que ell es vol guanyar la vida per si mateix i no està disposat a aprofitar-se de ningú.

Sergio Rubio no ha protagonitzat mai cap enrenou i ha tingut centenars d'ocasions de trencar el silenci als mitjans de comunicació. La seva germana, Alejandra Rubio, l'ha presentat en societat mitjançant una publicació a Instagram que ha generat molt d'enrenou. Tothom s'ha quedat sorprès per com s'assemblen físicament.

Alejandra és conscient que qualsevol error que cometi podria convertir-se en el seu pitjor malson, però no té por. Sap que compartir una foto amb Sergio és un pas important. A més, vol fer-ho perquè està orgullosa d'ell. El jove, de 34 anys, està centrat en la seva carrera professional i mai ha coquetejat amb la premsa del cor.

Alejandra Rubio se sincera: «Ell va fer la seva vida»

La col·laboradora de Telecinco té certa experiència als mitjans de comunicació, per això sap que el millor per a ella i per a la seva família és no amagar res. Una de les primeres coses que va fer quan va començar a treballar a la petita pantalla va ser revelar que tenia un germà secret. Era fill del seu pare, Alejandro Rubio, que abans de casar-se amb Terelu Campos havia tingut un altre matrimoni.

Alejandro Rubio, Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio està orgullosa de la relació que tenen els seus pares | GTRES

Alejandra Rubio va assegurar que sempre havia tingut molt bon tracte amb Sergio i que havien crescut junts. No obstant això, hi ha una diferència d'edat important entre ells, així que el pas del temps va acabar fent que separessin els camins. «Com que té tretze anys més que jo, de gran va fer la seva vida», va declarar la jove en una de les primeres intervencions que va fer a la petita pantalla.

Terelu també ha parlat públicament de Sergio, el seu antic fillastre, tot i que no ha donat gaires explicacions. La col·laboradora sap que el jove no vol que ningú el relacioni amb les Campos, però és inevitable que la premsa parli d'ell. Per aquest motiu, va deixar clar que l'aparició de Sergio a la seva vida mai va suposar un problema per a ella.

Alejandra Rubio té molt bona relació amb Sergio

La filla de Terelu sap que Sergio no vol tenir protagonisme als mitjans de comunicació, però està molt orgullosa d'ell i per això ha publicat una fotografia que fa evident la bona relació que tenen. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris que fan referència a la gran semblança física dels germans.

Alejandro Rubio, pare dels joves, és propietari d'una empresa bastant important i tampoc vol saber res de la premsa rosa. No obstant això, fa molt de temps que forma part de la crònica social, així que sap com ha de tractar els reporters. S'ha guanyat el respecte de tothom perquè sempre ha sigut educat i amable.