Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Va ser Almudena Cid qui va tallar amb Christian Gálvez per una cosa demolidora

Surt a la llum el veritable motiu de la ruptura entre Almudena Cid i Christian Gálvez

Recentment, Almudena Cid i Christian Gálvez han posat punt final a onze anys de matrimoni, i la imatge de parella ideal que sempre havien donat es va ensorrar.

 

Segons publica 'El Español', l'entorn proper de la parella explica que els últims mesos de la relació van ser molt durs. A mitjan 2021 es van topar amb la realitat, i és que alguna cosa no funcionava entre ells.

Després de parlar-ne llargament, van acordar que s'havia d'acabar la relació. «La rutina ha fet molt de mal. Tots dos ho han intentat fins al final, però no ha pogut ser», expliquen.

No obstant això, asseguren que «tenen una relació molt bona”, i tant és així, que han passat junts part del Nadal. «Per al Christian, l'Almudena és fonamental, i ho seguirà sent malgrat la ruptura, perquè és la seva millor consellera i amiga».

«Adonar-se que no s'adoren com abans ha estat demolidor»

I és que la relació ja no era la mateixa que fa anys, i això el seu cercle més proper ho sap. «Adonar-se que no s'adoren com abans ha estat demolidor. S'han vist arrossegats per un desgast», confessava una persona propera a la parella.

I ha seguit dient: «L'ambient estava molt viciat, i la decisió s'ha fet pública setmanes després que ho parlessin. No ho volien amagar més. Sabien que es podia filtrar i ho han tallat ràpid».

Christian Gálvez i Almudena Cid en un photocall
Pel que es veu, Almudena va prendre la iniciativa de trencar la relació | Europa Press

A més, apunten que qui va fer el pas va ser Almudena. «Sempre hi ha qui pren la iniciativa, i en aquest cas ha sigut ella. Ell ho ha entès perfectament i sap que és el correcte». El que ha marxat de casa ha estat Gálvez, ja que ella es quedarà a l'habitatge on vivien des de fa anys.

La profunda reflexió de Christian Gálvez després de separar-se d'Almudena Cid

Al cap de diversos dies guardant silenci, el presentador de Mediaset va publicar un missatge a Instagram que deia així: «Estic tremendament agraït per tot el que hem viscut i après fins ara. I ara, a poc a poc s'instal·larà en mi la il·lusió per tot el que em queda per viure i aprendre».

L'última vegada que van aparèixer junts a Instagram va ser el 7 d'agost, quan van complir onze anys de matrimoni. «Fa un any tots dos acabàvem de fer 40 anys i 10  de casats, però no podíem gaudir del que més estimem: la nostra feina. Avui,  en tenim 41, en portem 11 de casats i podem fer el que fa un any no podíem fer: treballar, sentir-nos útils i ser feliços», publicava Gálvez.

Almudena Cid i Christian Gálvez es van conèixer a 'Pasapalabra'

Christian Gálvez i Almudena Cid es van conèixer el 2007 a 'Pasapalabra', quan ell n'era el presentador i ella hi va anar com a convidada.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid segueixen sent amics | Instagram

«Vaig anar al programa, i allà em va començar a dir coses molt boniques, però jo em pensava que això ho feia amb totes per a generar audiència. Em va passar pel costat i se li va oblidar el que havia de dir, i vaig pensar que s'havia quedat en blanc. Creia que estava fingint», va confessar.

A partir d'aquell dia, Christian Gálvez i Almudena Cid van començar a quedar i van iniciar una relació que va acabar portant-los a l'altar l'agost del 2010. Durant tots aquests anys, han estat molt units, i fins i tot se'ls considerava un dels matrimonis més idíl·lics del nostre país. I és que, fins fa molt poc, no van deixar de fer-se mostres d'afecte públicament, sobretot mitjançant les xarxes socials.