Gran preocupació sobre l'estat de salut de l'entranyable cantant Juan Luis Guerra

El cantant dominicà ha estat sotmès a una intervenció quirúrgica

Juan Luis Guerra durant la presentació de la seva gira al 2015
El cantant dominicà ha estat sormès a una petita intervenció cardiovascular | GTRES

El cantant dominicà Juan Luis Guerra ha estat sotmès aquest dimecres a una operació cardiovascular, segons ha informat el seu portaveu, Severo Rivera.

Petita intervenció cardiovascular

L'entorn del cantant no ha oferit molts detalls sobre l'operació. El que sí que se sap, és que el dominicà ha estat sotmès a una intervenció breu, segons han informat els metges que l'estan tractant. Està previst que Juan Luis Guerra, de 62 anys, es prengui un descans amb la seva família durant aquest Nadal. La pròxima aparició pública de l'artista serà al gener, ja que té la intenció d'assistir als premis Grammy, als quals està nominat.

  

Unes hores després de la seva intervenció el dominicà ha penjat una imatge a les xarxes socials de la UNESCO, elogiant la seva decisió de declarar la 'bachata' com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. D'aquesta manera, i com tot sembla indicar, l'operació cardiovascular hauria estat tot un èxit.

Juan Luis Guerra està nominat als Grammy en la categoria de millor disc tropical llatí per 'Literal', el seu últim àlbum, que va ser premiat en els Latin Grammy el novembre passat amb el premi a millor àlbum contemporani / fusió tropical. S'espera que l'artista pugui acudir a la cerimònia, després d'haver passat per quiròfan.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari