Julián Muñoz a la sortida del jutjat

Preocupació per la salut de Julián Muñoz: els metges només veuen una sortida

L'exalcalde de Marbella ha estat vuit dies ingressat per una inflamació a la vesícula biliar

Segons ha informat el periodista Kike Calleja a 'EsDiario', el cercle més proper de Julián Muñoz està preocupat pel seu estat de salut. L'exalcalde de Marbella ha estat ingressat a l'hospital per una inflamació de la vesícula biliar que ha estat provocada per la presència de càlculs biliars. 

Els problemes de salut de Julián Muñoz

Julián Muñoz va començar a notar dolors a l'abdomen i immediatament va dirigir-se al seu metge de capçalera. Tot i això, van derivar-lo al servei d'Urgències de l'Hospital Costa del Sol de Marbella, i posteriorment va ser ingressat. Amb tot això, l'exparella d'Isabel Pantoja va estar ingressat vuit dies fins que dissabte, 3 d'abril, va rebre l'alta. Però segons Calleja, l'exalcalde haurà de passar pel quiròfan per acabar de solucionar els seus problemes amb la vesícula. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquests problemes de salut se sumen als que arrossega des de la seva etapa a la presó, on va patir diversos dolors i altres malalties, que van obligar-lo a complir la resta de la condemna a casa seva. A més, Julián Muñoz pateix una degeneració en el seu ull esquerre i consegüentment ha perdut la visió. 

'EsDiario' s'ha posat en contacte amb Julián Muñoz per esbrinar quin és el seu estat de salut. L'exparella d'Isabel Pantoja ha confessat que «no està gaire bé» i que «ara ha d'estar en repòs fins que puguin operar-lo quan hagi baixat la inflamació». Muñoz ha explicat que té una revisió en deu dies i llavors es decidirà si pot sotmetre's a l'operació o caldrà esperar.

«Em sento molt dèbil i prenc molta medicació per als meus problemes d'artèries. Estic preocupat, la veritat. Cal tenir força, ànims i ganes de viure, sobretot de viure tranquil», ha afegit Muñoz.

Afortunadament, l'expolític no està sol en la seva lluita contra tots aquests problemes de salut. Julián Muñoz pot comptar amb el suport de les seves dues filles, Elia i Eloísa, que l'acompanyen en tot moment. També la seva exdona, Mayte Zaldívar, està «pendent» i «truca cada dia», ha manifestat Julián. De fet, agraeix a la seva exdona que estigui amb ell en aquests moments malgrat els «errors» que ha comès en el passat.

L'exparella d'Isabel Pantoja compleix condemna des de casa

Com dèiem abans, Julián Muñoz segueix complint la pena de presó des de casa, ja que els seus problemes de salut li impedeixen estar a la presó amb les garanties suficients. Tot i això, ha estat en el punt de mira per haver aprofitat l'ocasió per sortir de casa i anar de festa.

Davant aquesta situació, ara es veu obligat a portar una polsera telemàtica al turmell, de manera que les autoritats poden saber en tot moment si és a casa. Malgrat els seus problemes de salut, Julián Muñoz també està pendent del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i dels rumors que han sorgit sobre un possible contracte d'Isabel Pantoja amb Telecinco, ja que la cantant podria fer el mateix. 

Tot i això, Muñoz ha reconegut que «no entra en aquestes històries» i que ja ha demanat perdó pels seus errors. «Que a tothom pugui viure bé i que cada persona carregui amb el seu mort. No vull dir res dolent de ningú perquè vull estar tranquil amb les meves filles i amb les persones que m'estimen», ha afegit.