Preocupació màxima en veure l'última foto de Mila Ximénez a l'hospital

La tertuliana ha estat vista sortint del centre visiblement cansada i acompanyada pels seus germans

Totes les alarmes enceses per l'estat de salut de Mila Ximénez. La col·laboradora de 'Sálvame' continua acudint a l'Hospital de la Luz per rebre el seu tractament contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar el passat estiu. La tertuliana està passant per un dels moments més complicats de la seva vida i s'enfronta a una nova etapa en el seu tractament, més complex i amb seqüeles més fortes, que la deixen completament debilitada.

Per aquesta raó, el seu entorn més pròxim està molt preocupat per l'aspecte físic i també emocional que presenta Mila Ximénez. Una preocupació que s'ha estès als mitjans de comunicació, que han fotografiat novament la tertuliana sortint de l'hospital, visiblement cansada i seriosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'última foto de Mila Ximénez que genera més preocupació

Mila Ximénez ha estat fotografiada una vegada més a les portes de la clínica madrilenya de La Luz després d'acudir a una revisió rutinària, en companyia dels seus germans, Manolo i Concha, que no se separen del seu costat. Visiblement cansada i intentant passar desapercebuda, la tertuliana abandonava la clínica recolzant-se (literalment) en els seus germans.

I és que tot fa indicar que Mila Ximénez està tan feble que fins i tot li costa caminar per si mateixa, necessitant l'ajuda dels seus germans per moure amb normalitat. Mentre que el seu germà l'agafa molt fort d'una mà, la seva germana es troba de l'altre costat entrellaçant seu braç, deixant latent que hi són per subjectar-la i evitar qualsevol entrebanc.

Mila Ximénez intenta passar desapercebuda

No obstant això, aquest no ha estat l'únic detall que ens ha cridat l'atenció de la fotografia. També resulta molt curiosa la imatge d'incògnit que tria Mila Ximénez per a l'ocasió, intentant passar desapercebuda davant els mitjans de comunicació i els presents.

La col·laboradora llueix un llarg abric beix que li arriba gairebé fins als turmells, una gorra de llana a joc, del mateix color, i unes ulleres rodones i fosques que amaguen pràcticament tot el seu rostre. Potser es tracta d'una estratègia de la col·laboradora per intentar no ser el centre d'atenció, cosa que li ha estat impossible d'aconseguir.

De fet, alguns usuaris despietats de les xarxes socials han aprofitat aquesta mena d'imatges de Mila Ximénez abandonant l'hospital per fer comentaris molt cruels cap a la tertuliana, a qui han arribat a atacar per suposadament portar perruca per ocultar els efectes de la quimioteràpia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mila Ximénez i els rumors sobre el possible abandonament del tractament

En qualsevol cas, la tertuliana no té ni temps ni ganes per lluitar contra aquesta mena de comentaris i està completament centrada en la seva recuperació, que cada vegada sembla més difícil. Fins i tot hi ha qui pensa que la col·laboradora ha rebut informació molt negativa sobre la seva evolució i ha decidit rendir-se, encara que, si fos així, probablement no la seguiríem veient acudir a l'hospital per rebre el seu tractament.

Afortunadament, Mila Ximénez compta amb el suport incondicional de tota la seva família i els seus companys de feina, així com de tot el seu entorn més pròxim, que tot i estar preocupats per ella, l'animen diàriament perquè recuperi les forces.

A més, cal recordar que la seva filla Alba s'ha instal·lat una temporada a Madrid per acompanyar la seva mare i transmetre-li totes la força que li envien els seus petits nets, Alexander i Victoria, que segueixen vivint a Amsterdam , al costat del seu pare. Els nens i Alba són la veritable raó per la qual Mila Ximénez s'aferra a la vida, tot i que el seu diagnòstic va empitjorant pràcticament cada dia.


Comentaris

envia el comentari