Carmen Corazzini, presentadora del temps de Mediaset

La presentadora del temps de Mediaset troba el seu gran amor a la feina

Carmen Corazzini ha trobat parella en el periodista Luis García, presentador dels esports a Cuatro

L'amor està més present que mai als passadissos de Mediaset, i és que dues de les seves cares més conegudes han començat una relació amorosa. Es tracta de la noia del temps, Carmen Corazzini, i el periodista esportiu Luis García, presentador de Cuatro.

Una relació sorprenent i inesperada que ha nascut rere les càmeres. I és que tots dos han passat molt de temps junts causa del seu horari laboral, coincidint al migdia i a la nit els caps de setmana.

Per tant, l'espurna no ha trigat a saltar entre tots dos, i més ara quan Luis acaba de quedar solter. La parella fa poc que surt, ja que fa tot just sis mesos que el presentador esportiu trencava la seva anterior relació.

[Instagram] CQ26C8Tlp4m [/ instagram]

Porten la relació en la discreció més absoluta

Va ser llavors quan la parella va començar a forjar uns llaços que ja van més enllà d'una amistat. Això sí, porten la seva vida sentimental amb total discreció. De moment, cap dels dos ha compartit imatges en les seves xarxes socials que confirmin els rumors.

Malgrat això, queda clar que han estat estiuejant junts, ja que han visitat els mateixos llocs. Aquest estiu, Corazzini i García han recorregut diverses ciutats d'Itàlia, com Pulla o la regió de la Toscana, i també han gaudit d'escapades romàntiques a la platja.

[Instagram] CQQ5TlXFr_1 [/ instagram]

A més, des de fa uns dies es troben a Salamanca, ciutat on ell va estudiar Periodisme i a la qual té un gran afecte. La trajectòria de tots dos és impecable, havent rebut una oferta de Mediaset que els ha canviat la vida per complet.

[Instagram] CKJK3QIFVRf [/ instagram]

[Instagram] CP-msHRFTTz [/ instagram]

Per part de Carmen, un dels seus grans somnis després de graduar-se en Periodisme i Comunicació Audiovisual a la Universitat CEU San Pablo, era convertir-se en reportera de guerra. No obstant això, la vida li va canviar, i va acabar treballant a Telemadrid com a reportera, redactora i guionista.

Temps després arribava a Telecinco com a becària d'Informatius. I tot i haver estat molt a prop d'aconseguir el seu major objectiu, rebia una temptadora proposta per part de Paolo Vasile.

Així acabava convertint-se en la noia del temps, una feina que compagina amb el seu bloc a la web de Telecinco. D'aquesta manera aconsegueix omplir una altra de les seves grans passions, l'escriptura.

L'emotiva carta de comiat de Carmen Corazzini a Álex Lequio

I tot i que sempre ha mantingut la seva vida sentimental en privat, no va poder contenir l'emoció en donar-li l'últim adeu a Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón. D'aquesta manera confirmava que entre tots dos havia existit algun tipus de relació amorosa en el passat.

[Instagram] CAIapR-l7DA [/ instagram]

"Em tremolen les mans. Hores pensant si hauria d'escriure alguna cosa o no, si hauria de fer-te un homenatge d'aquests que es fan en aquestes situacions", compartia en el seu Instagram.

"Si no correspon, si és lícit, si pot ofendre, si no és oportú. No ho sé. Però tant me fa tot. És la meva ínfima forma de cridar-li al món l'injust que ha estat per portar-te", confessava.

"El meu mostra d'amor. Perquè deixar-ho anar em sana i perquè crec t'agradaria llegir-lo. Perquè no puc no fer-ho. Perquè vas ser part de mi durant molt de temps i aquest tros que s'evapora em col·lapsa".

Una emotiva carta que aconsegueix posar els pèls de punta i demostra el gran afecte que es van tenir. "Quan algú mor sempre es recorda que va ser bona persona. Quina banalitat. Però tu. Collons, tu sí que ho eres", prosseguia.

"Collons Ale. No he conegut mai ningú amb la teva fortalesa. No t'he vist trist mai. Deixo aquesta foto perquè així és com et recordem tots, rient-nos fent l'indi. Ara tota la meva energia li envio a la teva família. Espero que m'expliquis tot el que ens va faltar per dir-nos mentre dorms. Descansa. Dolços somnis ".

Havent superat aquest terrible tràngol, sembla que la presentadora ha trobat la felicitat a la banda del seu company de Mediaset, amb qui les coses semblen anar molt bé.