Isabel Díaz Ayuso mig somrient i mirant cap a un costat

El presumpte amant d'Isabel Díaz Ayuso que costa de creure

La presidenta de la Comunitat de Madrid hauria tingut un afer amb el personatge més inesperat

El 'pequeño Nicolás' ha tornat a la càrrega. Després de convertir-se en tot un personatge mediàtic —fins i tot va arribar a participar a 'Gran Hermano VIP'—, el suposat espia del CNI es va mantenir en un segon pla.

Recordem que Francisco Nicolás Gómez Iglesias va saltar a la fama per fer-se passar per espia, ser assessor del Govern espanyol o fins i tot intentar subornar la família Pujol.

Cosa que el va situar al punt de mira de la societat espanyola, que no donava crèdit a tot el que s'havia inventat.

El Pequeño Nicolás posant en un photocall somrient
El 'pequeño Nicolás' ha estat condemnat a tres anys de presó. | GTRES

Ara sembla que Nicolás té un altre as a la màniga per a tornar a fer parlar. I és que el jove ha deixat caure que podria haver tingut un afer amb Isabel Díaz Ayuso.

«Tinc una anècdota que no puc explicar. Em vaig portar molt bé amb ella una tarda a la seu del PP a Chamberí», compartia obertament durant l'emissió del programa català '8maníacs'.

«Ella tenia trenta anys i jo setze. Era molt simpàtica, però no gaire intel·ligent», deia sense embuts. I quan el presentador li va preguntar si s'havien fet algun petó, la reacció del jove, plena de nerviosisme, va donar peu a tota mena de dubtes.

«Està clar que estàs mentint, Fran», insinuava una de les col·laboradores en veure-li la cara. Aleshores el jove va voler evitar el tema, cosa que encara alimentava més el dubte. Tal com fa sempre, el Francisco Nicolás va prosseguir presumint de tenir fins a 7.093 contactes a l'agenda telefònica, entre els quals hi hauria «gent de tots els partits polítics».

A més, no es va tallar gens a l'hora d'atacar el president del Govern, Pedro Sánchez. «Es creu molt guapo, i tot ho fa per a aconseguir el poder. No té principis ni valors», carregava contra ell. I no només això, sinó que fins i tot fardava de tenir el número de telèfon de la reina Letícia o i del rei emèrit, Joan Carles, als quals va trucar en directe sense obtenir resposta.

De ben segur, molt poca gent donarà crèdit a aquesta nova història de Nicolás, ja que molts asseguren que és una mera invenció.

L'historial amorós d'Isabel Díaz Ayuso

D'altra banda, Díaz Ayuso sembla que és molt feliç amb la seva parella, Alberto, a qui va presentar formalment fa uns mesos.

La presidenta de la Comunitat de Madrid va ser enxampada per primera vegada amb el seu nòvio durant una escapada romàntica a Eivissa que van fer a la primavera.

A més, dii que es troba en una gran etapa personal i que ha optat per cuidar-se més. «Em vaig engreixar per l'estrès. Menjava massa. Vaig anar al metge per si era per la tiroides, però em va dir que estava bé. Ara menjo menys».

Pel que fa a parelles anteriors, se sap que Isabel va estar quatre anys amb l'estilista Jairo Alonso.

L'estiu del 2020 van trencar, tot i que van acabar molt bé, tal com van deixar entreveure des del seu cercle més proper. Una història d'amor que va començar el 2016, després que ella es divorciés del seu primer i únic marit.

Isabel i Jairo es coneixien des que eren petits, ja que tots dos estiuejaven a Àvila, i, tot i que van estar un temps sense saber res l'un de l'altre, es van retrobar gràcies a les xarxes socials.

Mentrestant, la carrera política d'Isabel començava a enlairar-se, i l'estilista va ser el seu gran suport durant aquesta etapa.

Ara és Alberto, un tècnic sanitari de 45 anys, divorciat i amb tres fills, qui sembla que li ha tornat el somriure.

«Hi ha persones que et fan ser millor persona», reconeixia Ayuso. «No tinc un tipus d'home ideal. No aguanto els que es cuiden massa. M'agraden els 'fofisans', com Russell Crowe, gent que gaudeix de la vida i et fa sentir bé».