Adara i Rodri viuen la seva primera crisi: ell està molt mosquejat amb ella

Rodri està molt avergonyit del comportament d'Adara a 'Sábado Deluxe'

Adara Molinero
Adara i Rodri podrien estar a punt de trencar la seva relació | Instagram

'Socialité' ha anunciat aquest cap de setmana que la parella formada per Adara i Rodri Fuertes està travessant la seva primera gran crisi. Segons s'ha pogut saber, l'influencer estaria molt disgustat amb l'actitud que va tenir Adara durant l'entrevista a 'Sávado Deluxe', on va desvelar secrets íntims de la seva exparella, l'italià Gianmarco Onestini. A més a més, la guanyadora de 'GH VIP 7' va parlar de la seva relació amb Rodri, encara que ell la va advertir que no ho fes

Ella mateixa va confirmar la relació en una revista

Després dels rumors d'una possible relació entre Adara i l'exconcursant de 'GH', Rodri Fuertes, finalment va ser ella qui ho va confirmar en una exclusiva per a la revista 'Lecturas'. «Ens estem coneixent a poc a poc i ens ho estem passant súper bé (...) Mare meva, la que es va liar», assegurava Adara. Segons ha explicat la jove, la seva relació amb Rodrigo va començar just després de la ruptura amb Gianmarco, i nega rotundament que li fos infidel

Rodri va ser interceptat per alguns periodistes fa unes setmanes, els quals li van preguntar sobre la seva nova parella. L'influencer va preferir guardar silenci i no entrar en el tema, i és que està molt entregat a la seva professió. Més d'una vegada ja ha dit que no vol romandre més al món televisiu, per aquest motiu el seu entorn no acaba d'aprovar la relació amb Adara. 

La reacció de Bea sobre la relació entre el seu ex i Adara

Adara i Rodri sempre han defensat que tenen una molt bona amistat des que van sortir de la casa de 'Gran Hermano', i és per això que el seu festeig ha agafat a tothom per sorpresa. Bea Retamal, l'exparella de Rodri, ha volgut donar la seva opinió sobre aquesta nova relació. 

La valenciana ja va acusar Adara de voler quedar amb el seu ex fa bastant temps, cosa que Molinero va negar per complet. Ara, ha respost amb total sinceritat sobre la relació del moment: «La meva opinió és que els desitjo el millor, que siguin feliços». A més a més, l'exsupervivent ha afegit que «crec que no tinc res més a pensar, jo estic molt feliç amb els meus nous projectes i la meva vida, sense més». 

Per les seves paraules, queda clar que Rodri ja és aigua passada per ella. Bea es troba vivint un gran moment de felicitat al costat del seu nuvi Adrián, amb qui comparteix el seu dia a dia a les xarxes socials des de fa mesos. «Només veure'l vaig sentir atracció per ell i vaig dir que aquell noi havia de ser meu», va reconèixer Bea al seu canal de Mtmad. 


Comentaris

envia el comentari