L'exclusiva de María Patiño que posa cap per avall la relació entre Adara i Rodri

La presentadora de 'Socialité' assegura que la parella podria haver posat fi a la seva relació

Adara Molinero
Adara Molinero podria haver trencat la seva relació amb Rodri. | Instagram

Si fa tan sols una setmana Adara Molinero confessava ser feliç amb Rodri, ex concursant de 'Gran Hermano', ara la parella podria estar travessant una crisi segons María Patiño. La coneguda col·laboradora ha deixat anar una bomba a 'Socialité' en què revela els possibles motius de la suposada ruptura entre Adara i Rodri. Segons la periodista gallega, la parella podria estar travessant una forta crisi, de fet ha cridat poderosament l'atenció l'actitud de Rodri cap a la premsa, quan en general sempre sol atendre els mitjans de comunicació amb molta educació.

Crisi de parella entre Adara i Rodri

El motiu de l'enuig de l'exconcursant de 'Gran Hermano' no seria un altre que la intervenció de l'ex de Adara, Gianmarco, a 'Sábado Deluxe'. Cal recordar que fa només unes setmanes la parella se sotmetia a un cara a cara on la madrilenya va sortir molt mal parada. Pel que sembla, a Rodri i a la seva família no els havien agradat gens les declaracions d'Adara parlant sobre la mida del membre viril de la seva exparella i de les seves relacions íntimes, cosa que no només ha enutjat els col·laboradors del programa, sinó també els fans de l'ex concursant de 'Gran Hermano'.

Tot i ser una família coneguda en el món de la televisió, la veritat és que sempre han manifestat no voler entrar en un circ mediàtic. La pròpia Lydia Lozano  revelava que el pare de Rodri, i actual parella de la mare d'Adara, Elena Rodríguez, no havia vist amb bons ulls la intervenció de la jove. Caldrà esperar per conèixer si, finalment, Rodri i Adara  decideixen posar fi a la seva relació després de les polèmiques declaracions de la guanyadora de 'GH VIP'.


Comentaris

envia el comentari