Les paraules d'una coneguda exparella d'Álex Lequio que han commogut tothom

Andrea Guasch havia estat parella del fill d'Ana Obregón

Andrea Guasch al photocall de 'Paquita Sales'
Andrea Guasch parla després de la mort d'Álex Lequio | Catalunya Diari

Fa tan sols un mes, Ana Obregón i Alessandro Lequio acomiadaven al seu fill, Álex Lequio, després d'una dura lluita contra el càncer. Des de llavors, la vida de tots dos ha estat marcada per la tristesa, a l'igual que la de tots aquells que coneixien el jove empresari. Una de les persones que ha volgut recordar el fill d'Ana Obregón ha estat la seva exparella, Andrea Guasch. L'actriu va estar sortint amb el jove el 2011 i va ser una de les primeres parelles conegudes del noi, ja que l'inici de la seva relació va quadrar amb l'inici de la majoria d'edat de l'empresari.

La jove pujava una foto als stories on apareixia Álex Lequio difuminat amb una frase que sentenciava: «Bon viatge, amic». Tot i que va intentar mantenir-se'n al marge, la veritat és que els mitjans de seguida van voler conèixer la reacció de la jove davant la pèrdua de la seva exparella.

«Un xoc molt 'heavy'»

«La veritat és que va ser un xoc molt 'heavy', entre el coronavirus i això ha estat un any bastant 'heavy', amb molta pena, no m'ho esperava. Vaig estar tot el dia bastant rara, em van arribar molts missatges i moltes trucades», confessava. Malgrat la seva tristesa, l'actriu ha reconegut que no s'ha posat en contacte amb els pares de Álex Lequio  per donar-los el condol, tot i que sí que ho va fer amb la seva cosina, Celia Vega, amb la qual es porta molt bé. «Li vaig enviar molts ànims i molt d'amor, i bé, el típic per desgràcia en aquest tipus de situacions», afirmava Guasch.

Mentre que Andrea ha optat per concedir aquestes breus declaracions a la premsa, qui va ser la seva parella,  Carolina Monje, ha volgut mantenir-se en un discret segon pla donant suport a Ana Obregón.


Comentaris

envia el comentari