Tania Llasera en bikini y con unas gafas

Tania Llasera publica a Instagram un missatge sobre el seu físic que portarà cua

La presentadora s'ha fotografiat en bikini lluint nova figura

En els últims anys, Tania Llasera ha servit d'inspiració per a milers de persones acomplexades pel seu sobrepès. La que va ser presentadora de 'La Voz'  s'iniciava en el món de la televisió lluint una silueta esvelta i prima, però en els últims anys ha anat prioritzant la seva faceta com a mare.

Contenta amb el seu cos, Tania Llasera  acostuma a pujar diverses fotografies a les seves xarxes socials per reivindicar la necessitat de sentir-se a gust amb un mateix i no veure's esclavitzat per les tendències.

Per això no és d'estranyar que aquests últims dies la presentadora hagi pujat una fotografia a les seves xarxes socials posant en  bikini. «Gràcies cos. Em dónes ball, em vas donar dos fills i filles sans, em dones gustet i de vegades dolor. Però em dones, sempre dones. Així que gràcies per ser tan generós. Penso cuidar-te sempre, que ho sàpigues», sentenciava.

Comparteix els seus canvis de pes

A jutjar per les fotos, sembla que Llasera ha perdut pes durant el confinament, cosa que ella mateixa confessava recentment: «Vaig entrar a la quarantena que va esdevenir confinament amb quilos de més, venien de l'estiu passat i amb un extra nadalenc. Sempre em veig bé, però estava una mica incòmoda ja i no em cabia gairebé res del meu armari». Defensora dels cossos reals, la presentadora no dubta a compartir amb els seus seguidors els seus canvis de pes i fins i tot revela com ho aconsegueix. Després de no sentir-se a gust amb el seu cos abans de la quarantena, Llasera va decidir aprofitar el confinament per cuidar-se.

«Intento fer dejuni 16 hores cada dia i em va genial. La meva finestra de menjars és de 14h-20h més o menys. I dinar, bereno i sopo aviat amb els nens. Em va genial tenir el cos buit, entrenar-me 3 dies a la setmana en dejú i estic plena d'energia», confessava.

En total, la presentadora ha aconseguit aprimar-se ni més ni menys que 10 quilos, tot i que assegura que «no m'agrada prendre mesures, però tenia curiositat». Sens dubte,  Tania Llasera servirà d'inspiració per a moltes dones que volen veure's millor amb elles mateixes.