Ana Soria publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce

La d'Almeria ha sorprès aquest diumenge amb una tendra imatge on apareix abraçada al torero

Ana Soria, núvia d'Enrique Ponce, fent-se un selfie
Ana Soria ha publicat aquest diumenge a 'Instagram' la seva primera foto amb Enrique Ponce | Instagram

Ana Soria ha sorprès a tothom aquest diumenge, 12 de juliol, amb una imatge al costat del seu nòvio, el torero Enrique Ponce. A les 12 del migdia d'aquest 12 de juliol la d'Almeria publicava un 'Instagram Stories' on es veu a la jove al costat del torero, abraçats i en una actitud acaramelada.

Sens dubte, aquesta era la imatge que la premsa de cor desitjava veure de la parella formada per Ana Soria i Enrique Ponce. A dia d'avui, el torero es troba en ple procés de separació de la seva actual dona, Paloma Cuevas, amb la qual ha estat casat més de dues dècades.

Ana Sora publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce
Ana Soria publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce | Instagram

Aquesta és la primera imatge que surt a la llum de la parella per voluntat pròpia, ja que fa una setmana Lydia Lozano donava la gran exclusiva en publicar una foto inèdita d'Ana Soria i Enrique Ponce durant un cap de setmana a Mojácar, a Almeria.

Enrique Ponce i Ana Soria, junts a Mojácar a finals de juny de 2020
Lydia Lozano va treure a la llum la primera foto junts d'Enrique Ponce i Ana Soria | Telecinco

Ara ja es pot confirmar que la parella manté una relació després de la imatge d'aquest matí que ha deixat en xoc a tothom. Veurem quines són les reaccions a l''Stories' de la d'Almeria, que cada dia guanya més seguidors a 'Instagram'. Actualment, la jove frega ja els 45.000 fans a la xarxa social.


Comentaris

envia el comentari