Fotomuntatge de Letícia Ortiz i la seva germana Telma

La primera foto de la nova neboda de Letícia: tothom en parla

La reina Letícia ha tornat a ser tieta i hi ha un detall que ningú ha passat per alt

La reina Letícia ha sigut tieta una altra vegada i ja s'han publicat les primeres imatges de la seva neboda.

Fa unes setmanes va saltar la notícia que la germana de Letícia, Telma Ortiz, seria mare amb la seva parella, Robert Gavin. Ningú coneixia aquesta informació, que va enxampar molta gent desprevinguda.

Paral·lelament, va sorgir una polèmica amb l'exparella d'ell, Sharon Corr, en la qual la cantant va dedicar una de les seves cançons a la nova parella. A més, quan se li ha preguntat per aquesta bona nova, la reacció d'ella ha estat l'esperada.

Tot i així, Telma i Robert es troben submergits en un mar de felicitat amb la seva primera filla en comú. No s'ha revelat gaire informació al respecte, ja que mantenen un perfil baix i no volen que la seva vida aparegui a les portades de la premsa rosa.

Malgrat la insistència de la parella a no sortir als mitjans, aquesta setmana s'han publicat les primeres imatges de la nena, i tothom que les ha vist ha ressaltat el mateix detall.

Les primeres imatges de la neboda de la reina Letícia

Fa poc, Telma Ortiz va portar al món la seva primera filla en comú amb la seva actual parella, Robert. La notícia va agafar molta gent per sorpresa i, des de llavors, se'n sap poca cosa més.

Telma ha tornat a ser mare amb 47 anys. Aquesta nova etapa la viu amb Robert, que no s'ha separat d'ella en cap moment durant l'embaràs.

La parella està molt unida, tal com s'ha pogut veure en diferents mitjans digitals. Tot i així, cap dels dos s'ha pronunciat sobre l'embaràs o el part ni han donat informació al respecte.

Per la seva banda, la neboda més mediàtica de la família, Carla Vigo, sí que ha fet declaracions sobre la notícia. Ha assegurat que tota la família està encantada i molt feliç pel naixement de la nena. A més, es va mostrar molt contenta per la seva tieta, ja que viure la maternitat de nou era un dels seus somnis.

La filla d'Érika Ortiz és l'única integrant de la família que ha parlat sobre el tema, però ha assegurat que la resta de familiars també estan molt contents.

Avui mateix, una revista molt coneguda ha publicat un ampli reportatge en el qual es poden apreciar les primeres imatges de la nena, que apareix amb la seva mare i la seva àvia, Paloma Rocasolano.

S'hi pot veure com l'àvia sosté la seva neta amb molt d'amor i afecte. Les fotos fan evidents que tant Telma com Paloma estan encantades i plenes de felicitat amb la nova membre de la família.

Arran d'aquesta publicació, a les xarxes socials tothom parla d'un detall que crida l'atenció: el secretisme amb què es porta el nom de la nena.

Ningú sap quin nom li han posat ni s'ha filtrat cap informació al respecte. S'està especulant sobre els possibles noms, però ningú s'atreveix a assegurar quin ha estat l'escollit.

Aquesta informació sortirà a la llum d'aquí a un temps, tot i que molta gent assegura que, pel fet que els seus pares la volen mantenir en l'anonimat, no sortirà mai.

Ara només queda esperar que algun mitjà es faci ressò del nom de la nova neboda de la reina Letícia.