Primera reacció de Beatriz, exparella de Rivera, després de l'ensorrament de C's

El líder de la formació taronja només ha aconseguit 10 escons en aquesta repetició d'eleccions
Beatriz Tajuelo durant un acte promocional
Beatriz Tajuelo no vol saber res d'Albert Rivera | GTRES

Beatriz Tajuelo, exparella d'Albert Rivera, sempre ha acompanyat el líder de la formació taronja, fins a la seva separació. Fa 11 mesos que la parella va decidir finalitzar la relació.

  

Ja fa gairebé un any que Tajuelo i el polític català van posar fi a la seva relació. Es desconeixen els motius de la separació, encara que molts afirmen a què una tercera persona va aparèixer a les seves vides. Aquesta persona es tracta de la cantant Malú, actual parella d'Albert Rivera.

  

Després de la forta davallada de Ciutadans en les eleccions del 10-N, ha sorgit l'interès de conèixer les impressions de l'exparella del líder del partit. Tajuelo ha vist en primera persona el brutal creixement de la formació taronja, i ara, allunyada de Rivera i de la política, ha revelat la seva opinió a 'OK Diario' sobre l'ensorrament de Ciutadans. «Ja ni segueixo la política. He desconnectat del tot. Ja tenim bastant a Catalunya amb el que tenim i ja bastant preocupació hi ha. De la resta és que ni segueixo res ni opino de res».

 

Beatriz Tajuelo amb Albert Rivera
Beatriz Tajuelo ja no vol saber res d'Albert Rivera | GTRES

Tajuelo no vol parlar d'Albert Rivera

Respecte a la seva exparella, ha confessat que gairebé no existeix relació, tota una pena després de tant temps junts. «Prefereixo no comentar res d'Albert, que cadascun faci la seva vida i res més», ha contestat Tajuelo, afegint que «és la seva vida i pot fer el que vulgui. Que li vagi tot fenomenal».

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari