INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Els sorprenents retocs estètics de Diego Matamoros

El marit d'Estela Grande ha volgut posar punt final als signes de l'estrès que ha sofert aquestes darreres setmanes amb l'entrada d'Estela Grande a 'GH VIP'
Imatge d'arxiu de Diego Matamoros
Imatge d'arxiu de Diego Matamoros | INSTAGRAM

 

L’estrès, la falta de son, i el malestar psíquic i interior, sempre acaben passant factura i es reflecteixen en l'exterior, si no, que li diguin a Diego Matamoros, que ha travessat moments convulsos durant les darreres setmanes a causa de la relació de la seva dona Estela Grande amb Kiko Jiménez, que li ha provocat molts maldecaps.

 

Diego Matamoros decideix sotmetre's a un tractament per corregir els signes de la fatiga

Ara que les aigües estan més calmades i que sembla que tot ha tornat a la normalitat a la casa de ‘GH VIP’ amb l’expulsió de Kiko Jiménez, Diego Matamoros vol recuperar l’aspecte saludable que lluïa abans d'aquest daltabaix emocional que ha sofert, i per això s’ha posat en mans d’una clínica estètica, per millorar les seves ulleres, les línies d’expressió i el to de la seva pell, que ha quedat apagat a causa de la falta de son.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola chic@s! La semana pasada me pasé por las clínicas Diego de León y he probado el “Efecto Buena Cara” que consigue borrar el estrés facial y estoy encantado. Llevaba días con falta de sueño y un rítmo agotador que me estaba dejando secuelas: ojeras, líneas de expresión muy marcadas y la piel apagada Me he puesto en manos de los doctores de @clinicasdiegodeleon y el resultado ha sido mágico. ¡Volveré muy pronto! Y lo más importante, los tratamientos faciales de medicina estética puede que impresionen, pero no me han dolido absolutamente nada. El procedimiento es rapidísimo y el efecto brutal. Para que comprobéis que es cierto, os he dejado toda mi experiencia íntegra. Solo tenéis que deslizar en la story #clinicasdiegodeleon #estrés #EfectoBuenaCara #medicinaestética #belleza #beauty #cuidados #recomendación #beautytips #sinfiltros #madrid #salud

Una publicación compartida de Diego M. Flores (@diegomatflo) el

 

 

El resultat no ha pogut ser més satisfactori per al fill del col·laborador Kiko Matamoros, qui l’ha volgut mostrar orgullós a través d’Instagram, fent gala del seu nou aspecte: «El resultat ha estat màgic. Tornaré molt aviat! I el més important, els tractaments facials de medicina estètica pot ser que impressionin, però no m'han fet gens de mal. El procediment és rapidíssim i l'efecte brutal», ha explicat Diego Matamoros, que ha acompanyat aquestes paraules amb un vídeo explicatiu del tractament estètic acompanyat d'una professional.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari