Iker Casillas amb una barbacoa de fons

Primeres imatges de Sara, la 'nova amiga' d'Iker Casillas

El futbolista ha rebut crítiques a les xarxes socials per haver compartit el cap de setmana amb una altra dona a Sevilla

Aquest divendres, Sara Carbonero i Iker Casillas han fet oficial la seva ruptura a través d'un comunicat publicat a les xarxes socials. Ara bé, en tot moment han volgut deixar clar que, malgrat la separació, seguiran units per evitar que els seus fills, Martín i Lucas, pateixin les conseqüències.

No obstant això, l'amistat podria desaparèixer, ja que s'ha parlat d'una possible traïció per part d'Iker Casillas. De fet, es rumoreja que l'exporter li ha estat infidel amb una 'nova amiga'.

Una exclusiva 'bomba'

'Sálvame' ha volgut parlar sobre la ruptura de Sara Carbonero i Iker Casillas. És més, Belén Esteban ha assegurat que hi ha moltes dones disposades a explicar intimitats sobre Casillas. En concret, disposades a revelar que han tingut una intima relació amb l'exporter del Reial Madrid. I per si no n'hi hagués prou, avui la revista 'Semana' ens ha sorprès amb la seva portada, on apareix la 'nova amiga' de Casillas.


Qui és aquesta dona?

És casualitat, però la 'nova amiga' d'Iker Casillas també es diu Sara. De la mateixa manera, la revista assegura que és de Còrdova, encara que actualment resideix a Màlaga. Ara bé, cal destacar que Alejandro Sanz, molt amic de la cordovesa Sara, va ser l'encarregat de presentar-li a Iker.

Un cap de setmana molt especial

Sara Carbonero i Iker Casillas han agafat camins diferents, mentre que ella s'ha quedat a casa gaudint de la família, ell ha viatjat fins a Sevilla. De fet, així ho hem pogut veure al seu compte d'Instagram, on ha publicat una fotografia de la ciutat. 

S'ha afirmat que Iker ha viatjat fins a Sevilla per veure el partit entre el Sevilla i el Betis, però la revista 'Semana' ha revelat que l'exporter ha anat fins a la capital andalusa per trobar-se amb la seva amiga i gaudir del cap de setmana.

La reacció dels seus seguidors

Com és lògic, l'exclusiva de la revista del cor no ha passat desapercebuda i els seus seguidors no han dubtat a reaccionar a les xarxes amb crítiques cap a Iker: 

  • «Quina decepció amb Casillas!».
  • «Mai m'ha agradat Iker Casillas. La veritat és que sempre ha sigut així. El que transmet no és la veritable realitat».
  • «Que fort!».
  • «Quina pena! Pobra Sara Carbonero. Ha estat molt ràpid».
  • «Que ràpid s'ha cansat de respectar a la seva dona! A per una altra Sara».
  • «La veritat és que és una pena, però es veia venir. Després diuen que els futbolistes no posen les banyes a les seves dones. Doncs aquí ho teniu, aquest tenia una doble vida».
  • «No ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies. Hi ha una malaltia molt dura pel mig, uns fills i aquest ja està amb una altra? Mare meva... quina decepció d'home. Que la teva amiga sempre estigui al teu costat i el teu marit buscant carn fresca...».