Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor se n'assabenta quan torna a Espanya: «Un fill secret amb la mainadera»

El rei Felip tindria un cosí desconegut fruit d'una aventura d'Alfons XIII

La família reial espanyola torna a estar al punt de mira. El diari 'El Español' han destapat un nou i desconegut membre, fruit d'una suposada infidelitat d'Alfonso XIII. El besavi del rei Joan Carles és conegut per la seva promiscuïtat i, de fet, de les seves nombroses infidelitats a Victoria Eugenia de Battenberg van néixer diversos fills. Leandro i Maria Teresa són fills del monarca i de Carmen Ruiz de Moragas, però també un altre descendent de qui no es parla: Juana Alfonsa Milán.

Primer pla de Felip VI
El rei Felip tindria un cosí fins ara desconegut | GTRES

Aquesta última seria fruit d'una relació amorosa que el rei va tenir amb la mainadera dels seus fills. De fet, aquesta filla seria la preferida d'Alfons XIII, motiu pel qual sempre se'n va fer càrrec, així com de la seva amant, que va ser expulsada més tard de la cort. Anys més tard, Joana Alfonsa va mantenir una relació amb un príncep rus i va tenir tres fills. Un d'ells, Pierre Emmanuel Milán, seria el pare d'un dels cosins desconeguts del rei Felip.

El model internacional Juan Alfonso Milán s'anuncia amb magnificència com a cosí de Felip VI. A més, reclama el seu dret de poder conèixer el monarca. Segons el mateix diari 'El Español', aquest membre tan desconegut de la família reial és «un monàrquic convençut, joancarlista, felipista i admirador de la reina Letícia».

El rei Joan Carles amb cara de sorpresa
El besavi del Rei Joan Carles va tenir diverses amants | GTRES

Milán assegura que se sent orgullós de les seves arrels reals, encara que reconeix que quan les va conèixer, «sent tan jove, va ser un xoc». Segons ell, pertany a «la primera família d'Espanya», gràcies a la qual, i especialment al seu besavi, Alfons XIII, «és aquí Felip VI i hi som tots». Tal és el convenciment que Milán s'ha pronunciat sobre l'expulsió de l'emèrit d'Abu Dhabi. 

Milán reconeix que «Joan Carles hauria d'estar al seu país», i critica aquells que li retreuen «coses». «Si fóssim justos», considera «hauríem de recordar tot el que ha fet pel seu país». És per això que el model creu que «molta gent hauria de callar una mica. No m'agrada el tracte que se li està donant al rei emèrit. Haurà fet algunes coses, però caldria esperar el judici, si és que n'hi ha», adverteix.

Sobre el seu cosí, Felip VI, a qui desitja conèixer, assenyala que «és una persona que està molt ben preparada per al tron». A més, el considera «un home molt maco, amb bona vestimenta, bona presència, bon físic...». Sobre Letícia, diu que «està maquíssima», així com el seu marit.

Jaime Peñafiel torna a la càrrega i ataca la reina Sofia

D'altra banda, qui també ha tornat a treure els draps bruts de la família reial ha estat Jaime Peñafiel. En aquesta ocasió, el periodista ha opinat sobre el paper de la reina Sofia, el silenci del qual assegura que han comprat. Peñafiel reparteix mastegots per a tothom, ja que assegura que en són responsables «el fill que el va expulsar de la casa, la jove, el president del Govern, la fiscal general de l'Estat, els jutges anglesos i, per descomptat.... l'amant. Tot déu menys la patidora i coronada esposa».

Primer pla de la reina Sofia en un acte públic
La Reina Sofia tindria comprat el silenci | GTRES

De l'emèrita, Peñafiel assegura que només ha mostrat la seva veritable cara en una ocasió, quan li va dir obertament al seu marit que la podia odiar, però que s'hauria de fastiguejar perquè no es poden divorciar. Així, malgrat les moltes infidelitats que ha hagut de suportar, la reina almenys s'assegurava mantenir Don Joan Carles lligat.

Segons Peñafiel, «la vida de la Reina emèrita no ha estat ni és una existència plenament feliç. Com la seva antecessora, Victoria Eugenia, és una dona lleial, i també com ella, reconeix, amb el seu comportament, que és el preu que ha de pagar per altres 'compensacions'». I així, Sofia viu amb certa indiferència la situació que ha viscut el pare dels seus fills, que «el dramàtic dia que el seu marit va ser expulsat de Zarzuela i d'Espanya pel seu fill i pel president del Govern, va ser vista a un El Corte Inglés».

Peñafiel insisteix que la història del rei Joan Carles és un «fulletó amb totes les de la llei, una història per entregues que presenta successos dramàtics i emocionants, sovint poc versemblants, amb incongruències en l'escabrosa conducta amorosa del protagonista».