Les noies de 'La isla de las tentaciones'

Una concursant de 'La isla', al descobert: «Li va fer el salt amb el seu ex»

S'ha destapat el gran secret de Sandra Férriz

Un dels secrets més grans d'aquesta nova edició de 'La isla de las tentaciones' acaba de saltar pels aires. El Sergio, un dels últims temptadors eliminats, ha revelat una informació que pot destruir una de les parelles participants, la de la Sandra i el Darío.

«M'ho esperava. M'he sentit cohibit. No he tingut feeling ni amistat amb ningú», va dir el jove després de ser expulsat.

«Estic decebut, perquè estic acostumat a ser el centre d'atenció i no a barallar-me amb deu nois per a conquistar una noia».

I, tot seguit, va deixar anar la bomba. «Té un secret molt gros, i jo sé quin és. Quan el Darío ho sàpiga, se li trencarà el cor», va anunciar fent referència a la Sandra.

Una informació que van prometre que es revelaria al debat de les temptacions. Ara ja sabem quina és, i segurament la rossa no sortirà gaire ben parada. A més, encara hem de veure com reacciona el Darío.

Es descobreix el gran secret de Sandra Férriz

El Sergio va assegurar que no havia explicat res abans perquè la Sandra l'havia amenaçat d'expulsar-lo. «Si expliques alguna cosa, el primer expulsat seràs tu», assegura que li va dir.

«Una o dues setmanes abans d'entrar a 'La isla de las tentaciones', la Sandra va ser infidel al Darío». Cosa que la seva parella no sap i, que si la sabés, «se li trencaria el cor».

«Jo penso que si tens una relliscada d'una nit, l'endemà te n'oblides i ja està. Ella li va ser infidel amb un ex», opinava sobre això.

Protagonistes La Isla Tentaciones 4
Protagonistes La Isla Tentaciones 4 | Telecinc

Segons el Sergio, la Sandra va posar les banyes al Darío amb el seu exnòvio, que era amic d'ell. Es van enrotllar, van tenir relacions i ella es va fer una foto en pijama per enviar-la al seu nòvio.

«El Darío és un home exemplar i no es mereix això», assenyalava el Sergio, que sembla que coneix molt bé el jove.

No obstant això, molta gent opina que el Sergio ho ha fet per a aconseguir protagonisme, motiu pel qual no ho va fer públic durant les presentacions dels temptadors.

I, tot i que la Sandra el va amenaçar de fer-lo fora del reality si deia alguna cosa, assegura que ho va explicar als seus companys d'habitació.

La Sandra i el Darío van entrar al programa per a demostrar que podien confiar l'un en l'altre. «No m'ha estat mai deslleial, però aquí pot caure en la temptació», explicava el jove al principi de l'aventura.

«Té fama de ser un Casanova", al·legava Sandra alhora. «M'ha donat raons per desconfiar d'ell», Declaracions que ara s'han posat a debat per a descobrir qui menteix i qui diu la veritat.

Poc després, la germana de la Sandra ha confirmat la informació. «Em sembla molt fort que vinguis aquí a revelar una cosa tan personal. No és normal que vinguis a explicar aquestes barbaritats. Busques protagonisme», ha dit al debat.

«El meu fill, quan se n'assabenti, s'enfonsarà", ha opinat la mare del Darío. I és que parlem d'una autèntica bomba que pot posar fi a la relació.

No obstant això, la presentadora, Sandra Barneda, ha advertit que «aquí menteix fins i tot l'apuntador».

Molts seguidors del programa s'han mostrat molt decebuts amb aquest revés que s'han emportat de part d'una de les parelles favorites de l'edició. «Sandra, éreu la parella d'or de l'edició. Això no es fa», han comentat a Twitter.

«A veure, no justifico la Sandra de cap manera. El que ha fet està malament, però també està malament que, després de dotze hores currant, arribis a casa i la teva parella estigui més pendent del videojoc que de tu. Sincerament, s'han de conèixer les dues versions», deia un altre comentari.

«Em sembla superfort que el millor xaval dels que hi ha, que és el Darío, s'hagi emportat les banyes de la Sandra. Està clar que aquí, els més bons són els que acaben rebent…», han matisat.