Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor confessa el secret a veus sobre el seu cosí

Els conflictes de Froilà: què pensa Elionor?

Entre els integrants de la Casa Reial, Felip Joan Froilà de Marichalar i Borbó és sens dubte el que més destaca. Ep, compte: destaca (això sí) com a ésser conflictiu. Surt en totes les fotografies, sobretot a les més polèmiques. 

Froilà s'ha vist involucrat en diversos enfrontaments i baralles, principalment on millor es mou: durant al nit madrilenya. És per això que Felip VI no ha tingut miraments a l'hora de parlar i advertir la seva germana Elena sobre el comportament de Froilà

Felip VI, enfrontat amb la infanta Elena

Segons El Economista, Felip VI ha trucat a la seva germana, la infanta Elena, per a exigir-li que li doni un toc d'atenció a Froilà. En canvi, sembla que aquest fa cas omís a les advertències de la seva mare i segueix vivint sense paràmetres ni límits, sense importar les conseqüències que poden tenir a la seva vida. I és que, amb 24 anys, sembla que Froilà té una actitud incorregible.

Fa unes setmanes, el mateix mitjà revelava que el cosí d'Elionor i Sofia està treient males notes a la Universitat. Això ha fet recordar a molts les paraules de Jaime de Marichalar sobre el seu fill fa uns anys. «El meu fill no és un bon estudiant», confessava l'oncle de la princesa en 2015.

Primer pla de Jaime de Marichalar amb el rostre seriós
Jaime de Marichalar va confessar que el seu fill no era bon estudiant | GTRES

Dimecres passat de matinada, el germà de Victòria Frederica protagonitzava un nou incident al local 'Kapital' de Madrid. En un dels recintes privats de la discoteca, Froilà va esclatar contra uns turistes que el van fotografiar en companyia d'una noia.

El cosí d'Elionor els va exigir que li donessin el mòbil, i els turistes no en van fer cas. Així, el noi de 24 anys es va posar tan violent que la seva companya va haver de calmar-lo. «Felip, tranquil!», va dir la noia que l'acompanyava, segons els testimonis.

Froilà, el més conflictiu de la Casa Reial

I és que aquest no ha estat l'únic aldarull nocturn que ha tingut Froilà. Per exemple, l'octubre de 2021, al programa de Viva la Vida, un testimoni va informar d'un altre conflicte del cosí de les filles de Letícia.

«Han hagut d'anar a buscar-lo a comissaria. Va trucar Froilà perquè l'havien ficat en no sé quin problema. I van haver d'anar els caps de la Policia de Madrid», confirmava el testimoni al programa.

Un altre home va gravar fa uns anys unes imatges del fill de la infanta Elena en què es mostrava molt agressiu. Segons el testimoni, Froilà s'hi va encarar, arribant fins i tot a amenaçar-ho verbalment.

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
El cosí d'Elionor, envoltat de moltes baralles de carrer | GTRES

«Em pegaràs tu? Toca'm», va amenaçar Froilà.«Ets el net del rei, no et tocaré. Però toca'm tu i així serà defensa pròpia», va respondre l'altre noi, mentre el testimoni gravava les imatges.

«M'estàs empenyent tu, jo no t'estic tocant. Tingues cura, no em toquis», va amenaçar de nou Froilà. En canvi, els seus amics van aconseguir calmar-ho en aquell moment. El noi que va compartir les imatges va confessar que intentava fer que la gent veiés el comportament de Froilà quan surt a la nit.

«Tenien un problema personal entre ells, va venir la policia i els van separar. Anava com una mica pujat, no sé si és la seva personalitat, però anava una mica de superior. Era molt estranya la seva manera d'actuar, però sempre et pots escalfar», va confessar el testimoni.

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Victòria Frederica i Froilà apareixen junts en públic moltes vegades | GTRES

Sense cap dubte, el cosí d'Elionor ha estat el més conflictiu de la família reial, principalment des que va complir la majoria d'edat. En canvi, durant un temps en què ell semblava més relaxat, la seva germana, Victòria Frederica, va començar a destacar les nits de festa. Malgrat això, s'ha convertit actualment en 'influencer', i fins i tot sent portada de revistes com Hola.