Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Elionor elimina aquests 5 aliments de la seva dieta per ordre de la seva mare Letícia

La princesa es preocupa molt per la seva alimentació

Elionor intenta seguir els passos de la seva mare. La reina és tot un referent per a ella. I no només pel que fa a comportament i protocol, també pel que fa a l'alimentació.

És prou conegut per tots que Letícia es preocupa molt per la seva salut i el seu aspecte físic. Des de fa anys segueix rigorosament la dieta Perricone i tampoc descuida els entrenaments per mantenir-se en forma. El resultat és a la vista.

Elionor ha comprovat com aquests plans d'alimentació també els han afectat a la resta de membres de la Casa Reial. Hi ha l'obligació de menjar sa i evitar en tot moment els greixos i els sucres. És una norma de la casa que cal complir sense objeccions. Hi ha una sèrie de productes que estan prohibits per a la princesa per ordre de Letícia. Possiblement, no els pugui consumir ni a l'internat de Gal·les on resideix des de fa un any i mig. 

Elionor és controlada per la seva mare

La princesa sap per experiència que tot i que alguns aliments es tractin de saludables en alguns articles, no tenen cabuda al seu dia. Es tracten de fruites com la síndria, la taronja i el plàtan. Pel que fa a les verdures, les sacrificades serien la patata i la pastanaga, assenyala el portal Clara.

Els motius pels quals no els poden menjar són les seves propietats i el seu alt contingut en sucres, carbohidrats o el nombre de calories. Tot plegat desencadena en un increment de pes, inflamació i envelliment de la pell. Cosa que intenta evitar per tots els mitjans la reina.

En el cas de les filles, tracta de ser molt estricta. Està molt pendent del que mengen i de l'exercici que practiquen. Tal com es pot comprovar a les imatges, tots els membres de la Família Reial es troben prims i amb un aspecte molt sa.

Foto de la princesa Elionor i la reina Letícia als premis Princesa d'Astúries.
La reina controla tot el que menja Elionor. | Europa Press

Des d'una edat molt primerenca ha intentat inculcar a les joves la necessitat de cuidar-se i de portar una vida tan saludable com sigui possible. Això els impedeix, a més, consumir refrescos, brioixeria industrial o llaminadures. Cosa que en general agrada a qualsevol nen.

Elionor no es pot saltar el pla

Tot i haver tingut l'oportunitat de saltar-se aquest pla durant la seva estada a Gal·les, la princesa n'està sent molt responsable. Continua cuidant molt el que menja i la seva mare, des de la distància, està molt atenta als seus hàbits. Qualsevol quilo de més podria aixecar les sospites de la reina.

Per tant, tracta de complir totes les ordres que imposa l'asturiana. Això sí, de tant en tant sí que es poden permetre algun caprici. El dia de Reis tota la família sol reunir-se a la casa del pare de la reina. Jesús Ortiz s'encarrega de preparar un tortell casolà que prenen amb xocolata calenta. És una de les poques excepcions que fan a la seva dieta.

Elionor ja té interioritzat que els consells de la seva mare són pel seu bé. Per tant, no suposa cap trauma per a seguir aquest tipus d'alimentació.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp